Bodrum Gündem

Dikkat! Ceza yemiş olabilirsiniz

Dikkat! Ceza yemiş olabilirsiniz

01.01.2022 – 03.03.2022 tarihleri arasında Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Büro Amirliğince trafik güvenliğinin tesisine yönelik Kıbrıs Şehitleri Caddesi üzerinde bulunan Çevreyolunda 2873 araç plakasına gerekli cezai işlemler uygulandı.

Bodrum Gündem Haber

01.01.2022 – 03.03.2022 tarihleri arasında Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Büro Amirliğince trafik güvenliğinin tesisine yönelik Kıbrıs Şehitleri Caddesi üzerinde bulunan Çevreyolunda özellikle Bodrum’un en yoğun kavşaklarında mobese kent güvenlik sistemleri üzerinden yapılan çalışmalarda; 1.247 aracın tescil plakasına Kask takmamaktan, 389 aracın tescil plakasına Kırmızı ışık ihlalinden, 725 aracın tescil plakasına Emniyet kemeri takmamak, 512 aracın tescil plakasına seyir halinde telefon ile konuşmaktan tespitler yapılarak toplamda 2873 araç plakasına gerekli cezai işlemler uygulandı ve tebligat mazbataları gönderildi.

İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Büro Amirliğince yapılan açıklamada “uygulamalardaki amacımızın kesinlikle ceza yazmak olmayıp trafikte can ve mal güvenliğinin tesisine yönelik trafik başkanlığımız tarafından belirlenen kırmızıçizgilerimize bodrum ilçemiz dâhilinde uyulmasının sağlanması ile yaralanmalı ve maddi hasarlı kazaların önüne geçmektir. Kontrollerimiz aralıksız devam edecektir.” denildi.

Yorumlar

  1. Kaan Özsayıner dedi ki:

    Bodrum emniyet müdürlüğü açıkça yalan söylüyor. Antik tiyatronun karşısında Bodrum fotoğrafı çekmek için durdum. Emniyet şeridi işgalinden ceza yazdılar. Mahkemeye verdim kaybettim, üst mahkemeye başvurdum kamu yararına bozulması için o da red etti. Sıra anayasa mahkemesinde olmazsa insan hakları mahkemesine gidecrğim. Hukuku keyfi uygulayamazsınız devletin gücünü ve iradesini keyfi kullanamazsınız. Tazminat davasıda açıcam. Sicilinize geçecek her şeyi yapıcam.