Bodrum Gündem

Bodrum’un özel çocukları özel eğitim kampüsüne kavuşuyor

Bodrum’un özel çocukları özel eğitim kampüsüne kavuşuyor

Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün hazırladığı rapor sonrası Millî Eğitim Bakanlığının onayı ile Gündoğan Nafiz Ilıcak İlkokulunun B Bloğuna açılması planlanan Rehberlik ve Araştırma Merkezinden sonra Özel Eğitim Öğrencilerinin Bodrum’da daha merkezi konumda yapılacak olan Özel Eğitim Kampüsüne kavuşuyor.

Bodrum Gündem Haber

Otizm, Down Sendromu, Zihinsel Engellilik, Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite ile Öğrenme Güçlüğü yaşayan çocuklara, Üstün Zekâ ve Üstün Yetenekli Öğrencilere yönelik, hayırsever tarafından yapılacak olan “Selahattin Paşalı Rehberlik ve Araştırma Merkezi” projesi hayata geçiriliyor.

Protokol törenine Bodrum Kaymakamı Bilgehan Bayar, Belediye Başkanı Ahmet Aras, İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe ve Hayırseverler katıldı.

Bodrum’un merkezi ve Gürece Mahallesi’nde inşa edilecek Merkez; tanı, teşhis, yönlendirme ile ihtiyaç duyulan özel eğitim hizmetleri, modern bir yapı altında toplanacak.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe “Bodrumdaki okullarımızda rehberlik faaliyetlerinin sağlıklı yürütülmesi için çok önemli bir adım atıldı. Müdürlüğümüz tarafından İlerleyen zamanlarda aynı alanda Özel Eğitim Anaokulu ve BİLSEM projelerinin de hayata geçirilmesi planlanmaktadır.” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.