Bodrum Gündem

Bodrum’un Cano’su Candan Topdemir

Bodrum’un Cano’su Candan Topdemir
11.03.2022
0
A+
A-

Bodrum da eşsiz kalesi manzarasına hâkim Cano lezzetli yemekleri ile bodrumun klasikleri arasına girmeye hazır.

Bodrum Gündem Haber

Lezzet ve eğlence deneyimini özgün bir ambiyansta bir araya getiren Cano ferah oturma alanları ve bahçesi ile yemek keyfini ikiye katlarken, club tarafında kaliteli müzikleri ile şehrin eğlence nabzını da tutmaya devam ediyor.

Bodrum yarımadasının en güzel lokasyonu kumbahçe paşatarlasında muhteşem gün batımı ile doyumsuz kale manzarasın cano bodrum da chef Meltem Akveren elinden farklı ülkelere ait mutfakları Türk lezzetleri ile harmanlayan ve mevsime göre adapte olan zengin bir menüye sahip olan Cano’nun farklı pişirme teknikleri ile hazırlanan lezzetleri ile fark yaratıyor.

Cano’nun klasikleşen lezzetlerinden anne köfte, mantarlı bonfile ve çökertme kebap farklı pişirme teknikleri kullanılarak hazırlanıyor. Cano’nun geleneksel yemeklerinin yanı sıra menüde Türk meze ve zeytinyağlı tabağı, mutlaka denenmesi gerekenlerden.

“Her mevsim yeni bir başlangıç ve her yeni başlangıç yeni mutluluklar” inancıyla yola çıkan cano sunduğu menüsüyle ve her köşesinde aile sıcaklığı hissini duyacağınız konforlu dekorasyonu ile sıcak buluşmalara ve keyifli zamanlara ev sahipliği yapıyor. Mevsimin taze ürünleriyle hazırlanan ve lezzet müdavimliği yaratan tatlarıyla cano, sizleri bekliyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.