Bodrum Gündem

Bilnet Liselerinden Dünya Üniversitelerine

Bilnet Liselerinden Dünya Üniversitelerine

Bilnet Liselerinde eğitim gören son sınıf öğrencileri dünyanın önemli üniversitelerinden kabul almaya başladı.

Bodrum Gündem Haber

Bilnet Lisesi 12.sınıf öğrencisi Nehir Kaya, Tilburg Üniversitesi Uluslararası İşletme bölümünden, Mert Pulan, Maastricht Üniversitesi Yapay Zeka- Veri Bilimi, Ekonometri- Yöneylem Araştırması ve İşletme Mühendisliği bölümlerinden, Deniz Oskoy, Milano Istituto Marangoni ve Nuova  Accademia Di Belle Arti Üniversitelerinden Moda Tasarımı ile Istituto Marangoni Üniversitesi Stilistlik ve İletişim bölümlerinden, Derin Caner, Massachusetts Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümünden ve Güneş Kayat, Jacobs Üniversitesi Bremen, Entegre Sosyal ve Bilişsel Psikoloji bölümünden kabul aldılar.

Öğrencilerin potansiyel yeteneklerini keşfetmeye ve geliştirmeye odaklanan, araştıran, sorgulayan, duyarlı birer dünya vatandaşı yetiştirmeyi hedefleyen Bilnet Liseleri öğrencileri dünyanın prestijli üniversitelerinden kabuller almaya başladı. Türkiye’den her yıl yüzlerce öğrencinin hayalini süsleyen ve girmek için çaba harcadığı en iyi üniversiteler tarafından kabul edilen Bilnetli öğrenciler bir taraftan da yoğun bir şekilde yurt içindeki üniversite sınavlarına hazırlanmaya devam ediyor.

“Bilnet Okulları ile Gelecek Daha Net!” gayesiyle yola çıkan Bilnet Okulları hem ülkeye hem de dünyaya faydalı olacak bireyler yetiştirmeye devam ettiğini ifade eden Bilnet Okulları Genel Müdürü Zehra Sağ, “Bizler Bilnet Okulları olarak bu yıl 5. yılımızı geride bıraktık. Aslında bu kısa sürede birçok başarıya imza attık. Bu sene de bu başarılarımıza yenilerini ekledik.  Şu anda yurtdışındaki üniversitelerle olan başvuru ve kabul süreçleri devam ediyor. Kimi öğrencilerimiz, 3-4 farklı üniversiteden kabuller alıyor. Bir taraftan da yoğun bir şekilde yurtiçi üniversite sınavları için çalışmalar devam ediyor. Her bir öğrencimiz bizlerin de ilk günden bu yana onlara rehberlik ettiğimiz şekilde kendi yetenek ve becerileri doğrultusunda tercihler yaparak geleceklerini en mutlu olacakları yönde şekillendirecek, milletimiz, ülkemiz ve tüm insanlık için çalışmalarına devam edeceklerdir. Aslında bu başarılar, Bilnet Okullarının verdiği eğitimin kalitesini de göstermekte. Biz, öğrencilerimizin gerek akademik gerekse vizyon açısından dünyaya katacak çok şeyleri olduğuna tüm kalbimizle inanıyoruz. Bu temenniyle öğrencilerimizin yaşamları boyunca başarılarının devamını diliyor ve onları her adımlarında destekliyoruz” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.