Bodrum Gündem

Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı 2. Geleneksel İyilik Şenliği 7 Mayıs’ta

Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı 2. Geleneksel İyilik Şenliği 7 Mayıs’ta

7 Mayıs Cumartesi günü Bodrum Marina Yatch Club’da Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı 2. Geleneksel İyilik Şenliği gerçekleşecek.

Bodrum Gündem Haber

İlki 2019 yılında gerçekleşen ve Bodrum Engelliler Sağlık Vakfının öğrencileri ve aileleri yararına yaptığı çalışmaları desteklemek ve farkındalık yaratmak amacıyla düzenlenen İyilik Şenliği’nde ziyaretçileri keyif dolu bir gün bekliyor.

7 Mayıs Cumartesi günü, 11:00 – 18:00 saatleri arasında gerçekleşecek etkinliğin mekan sponsoru yine Bodrum Marina Yacht Club olacak. Katılımcı firmalardan sağlanan stant gelirleri, seminer/atölye ve çekiliş bileti ücretlerinin tamamı Bodrum Engelliler Sağlık Vakfına aktarılacak.

Ziyaretçiler; takıdan giyime dekorasyondan tekstile kozmetikten aksesuara birçok markanın ürünlerini bir arada bulabilecekler. İyilik Şenliğinde ziyaretçiler alışverişin yanı sıra hobi, sağlık ve kişisel gelişim alanlarında atölyeleri izleme ya da katılma imkânı da bulabilecek.

Etkinlikte hazırlanan sürprizlerden biri de hediye çekilişi olacak.

Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı öğrencileri de kısa bir gösteri sunacak. Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı tarafından yapılan açıklamada “etkinlikte yerinizi alıp engelli öğrenciler ve aileleri için yürütülen projelere destek olabilirsiniz.” denildi.

Standlar hakkında detaylı bilgi ve kayıt için iletişim bilgisi: 0532 589 75 25 – 0532 221 50 57

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.