Bodrum Gündem

Goca Bodrum böyle mi yönetilir?

Bodrum Belediyesi araç parkında, Belediye’ye ait araçların parçalarının kaybolduğu iddiaları ortalığı ayağa kaldırdı. Ak Parti Bodrum İlçe Başkanı Osman Gökmen, yaptığı açıklamada belediye tarafından kiralanan 142 aracın kime hizmet ettiğini sordu.

Bodrum Gündem Haber

Bodrum Belediyesi gün geçmiyor ki skandallarla anılmasın. İddiaya göre, belediyenin hizmet verebilecek durumdaki onlarca aracı Akçaalan mezarlığı yanındaki alana çekildi. Daha sonra Cumhuriyet Halk Partisi tarafından gönderildiği iddia edilen şirket aracılığı ile hizmet amaçlı 142 araç kiralandı. Skandal bununla da bitmedi! Yapılan araştırma sonunda belediyenin parka çekilen kendi araçlarının kaporta ve motor bölümündeki bazı parçaları esrarengiz bir şekilde yok olmaya başladı.

Ak Parti Bodrum İlçe Başkanı Osman Gökmen skandallar dizisinin ortaya çıkması üzerine yaptığı açıklamada, “CHP’li Bodrum Belediye’sinin akıllara zarar uygulamaları “Yok gari ni len bu” dedirtir oldu bize.  Bodrum Belediyesine ait hizmet verebilecek kapasitede onlarca Aracı önce gözlerden uzak Akçaalan mezarlığı yanındaki alana çekiliyor. Sonra CHP tarafından gönderilen bir şirketten 142 araç kiralama hizmeti alınıyor. Ama olay burada bitmiyor; Bodrumluların paraları ile alınan ve gizlenen araçların parçaları ne hikmetse yok olmaya başlıyor” dedi.

Bu Araçlar Kime Hizmet Ediyor?

Başkan Gökmen açıklamasını şu sözlerle sürdürdü: “Sayın Aras,  Bodrumluların parasıyla alınmış Bodrumluya hizmet yapmak için,  alınan araçları yatırıp milyonlarca para verip kiraladığınız 34 plakalı araçlar asıl kime hizmet ediyor? Sayın Belediye Başkanı Aras, gelecek seçimlerde adaylığını garantilemek için yönetim kurulunu CHP’lilerin oluşturduğu, CHP’li Belediyelerle parasal ilişkileri ulusal basına konu olan TÜLOV’a 15 yıllık esnafın Covid-19 sürecinde boşaltmak zorunda kaldığı mekânı ücretsiz veriyor. Bu da yetmiyor açılış kokteylini Belediyemize yaptırıyor. Bugün 18 Mart tüm Şehit’lerimize rahmet ve dualarımızla andığımız günde Belediye Başkanımız kaçak iskele ve inşaatlarla gündeme gelen işletmesinde akşam Tarkan gecesi düzenliyor. Şaşırdık mı hayır, geçen yılda yine CHP’li belediye başkan yardımcımız davullu zurnalı içkili eğlence yapmıştı. Tarkan’ın şarkı sözlerinden umut arayan Arasa, Tarkan’ın sözleri ile mesajımızı iletelim “Ah yanardöner bir acayipsin oynama şıkıdım şıkıdım”. Sözde milliyetçiyim diye mangalda kül bırakmayan her seçim CHP ile kayıkçı kavgası yapıp seçim geçince ittifakız diye CHP’nin Bodrum’da yaptığı her türlü kirli işleri adaletsizliği, hizmetsizliği görüp dut yemiş bülbül kesilenler sizin vicdanınız rahat mı?

Sayın Bodrumlular CHP’li Belediyemizin nasıl hizmet yapamadığını bodrum hariç tüm Türkiye biliyor. Bu anlamda Ak Parti İlçe Teşkilatı olarak Belediye’nin bu skandallarını takip ediyoruz ve bu milletin parasını israf etmenize izin vermeyeceğiz”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.