Bodrum Gündem

Muğla İl Sağlık Müdürü görevden alındı

Muğla İl Sağlık Müdürü görevden alındı

Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde, 14 Mart Tıp Bayramı’nda uzman çavuş ile doktor arasındaki tartışma sonrası, Muğla İl Sağlık Müdürü Dr. İskender Gencer görevden alındı.

Bodrum Gündem Haber

Yatağan Devlet Hastanesinden sevkli olarak 14 Mart gecesi Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesine gelen Uzman Jandarma Çavuş Ali A., Acil Serviste görevli doktor Tahir T. ile yaşanan arbede sonrası tedbiren görevden uzaklaştırılmıştı.

Olay ile ilgili ortaya çıkan güvenlik kamerası görüntülerinde, saldırıya uğradığını ileri süren Dr. Tahir T.’nin, evrakını masadaki görevlilerden alıp ayrılmak isteyen Uzman Çavuş’un peşinden gidip ittiği, bu sırada da kayıp düşmesi yer aldı. Görüntülerin ardından hastane yönetimi Dr. Tahir T. hakkında idari soruşturma başlattı. Uzman Çavuş’un yaşanan olayda görevden uzaklaştırmayı gerektirecek bir davranışının olmadığı ortaya çıkınca görevden uzaklaştırmaya yönelik tedbir kaldırıldı.

İl Sağlık Müdürü Görevden Alındı

Olay sonrası Muğla İl Sağlık Müdürü Dr. İskender Gencer görevden alındı. Gencer’in yerine Menteşe İlçe Sağlık Müdürlüğü’nde görevli pratisyen hekim Ali Burak Mülayim atandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.