Bodrum Gündem

Siz proje üretin, biz destekleyelim

Siz proje üretin, biz destekleyelim
23.03.2022
0
A+
A-

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, bir süre önce Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Milas Meslek Yüksekokulu’nun müdürlüğüne atanan Doç. Dr. Abuzer Kızıl’ı ziyaret ederek kutladı ve yeni görevinde başarılar diledi.

Bodrum Gündem Haber

Ziyaret sırasında, aynı zamanda Euromos antik kentinin kazı başkanı da olan Kızıl’a üzerinde Euromos tapınağının görüntüsünün de olduğu bir tabak armağan eden MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Özer, MİTSO ile Yüksekokul arasında yıllardır süren iyi bir işbirliği olduğunu belirterek “Siz Milas ile ilgili proje üretin biz MİTSO olarak destekleyelim” dedi. Ziyaret sırasında Yüksekokul Müdür Yardımcısı Ahmet Trabzon, Doç. Dr. Figen Çukur, Doç. Dr. Tayfun Çukur, Öğretim Görevlileri Berna Sevinç, İsmail Ertopçu ve Milas Belediyesinden Ahmet Çetin ile Milas’ın tarihi, kültürü, ekonomisi ile ilgili yapılabilecek projeler de değerlendirildi.

Muğla S.K.Ü. Milas Meslek Yüksekokulu Müdürü Abuzer Kızıl da Özer’e ziyareti nedeniyle teşekkür ederek Üniversite – Yüksekokul ve MİTSO işbirliğinde üretilecek projelerde işbirliği yapmaktan memnuniyet duyacaklarını ifade etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.