Bodrum Gündem

Denizli’de Döviz Dolandırıcılığı

Denizli’de Döviz Dolandırıcılığı
24.03.2022
0
A+
A-

Muğla İl Jandarma Komutanlığı JASAT Timleri tarafından yapılan operasyonda iki şahıs tutuklandı.

Bodrum Gündem Haber

Denizli Pamukkale’de ikamet eden Ali Rıza Yıldız isimli şahıs Menteşe – Merkez Jandarma Karakol Komutanlığına müracaat ederek “Almanya’da yaşayan kızı aracılığı ile tanıştığı M.U. isimli şahıs birlikte 16.11.2021 günü saat 13.30 sıralarında Menteşe ilçesi Gülağzı Mahallesi Shell Petrol karşısına geldiklerini ve kendisinde bulunan 30.000 Dolar ve 30.000 Euro parayı 325.000 Sterlin para ile değiştirmek için bulundukları bölgeye S.T. isimli şahsın geldiğini ve 30.000 Dolar ve 30.000 Euro parayı S.T. isimli şahsa verdiğini, S.T. isimli şahsın 325.000 Sterlin parayı getirmek için yanlarından ayrıldığını fakat uzun bir süre beklemesine karşı şahıs gelmeyince yanında bulunan M.U. isimli şahsında S.T. aramak için yanından ayrıldığı, iki şahsında geri dönmemesi üzerine dolandırıldığını” beyan ederek şikâyette bulundu.

Muğla İl Jandarma Komutanlığı JASAT Timleri tarafından yapılan araştırma sonucu,  şüpheli M.U. ve S.T. isimli şahıslar 17.11.2021 günü saat 14.00 sıralarında kaçtıkları Denizli Pamukkale İlçesinde yapılan operasyon ile yakalandı. Tamamlanan adli işlemlerinin ardından çıkarıldıkları adli makamlarca M.U. isimli şahıs tutuklanarak Muğla E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna sevk edildi. S.T. isimli şahıs adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Olayın aydınlatılması için detaylı araştırmaya devam eden JASAT Timleri tarafından H.Y. isimli şahsın da olaya karıştığı tespit edildi. Şüpheli şahıs 22 Mart 2022 tarihinde Denizli il merkezinde yapılan operasyon ile yakalandı. Çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak Muğla E tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna sevk edildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.