Bodrum Gündem

Housekeeping Camiası 2022 Turizm Sezonunun Startını Marmaris’den verdi

Housekeeping Camiası 2022 Turizm Sezonunun Startını Marmaris’den verdi

Antalya, Alanya, Fethiye, İstanbul, Bodrum Housekeeping Derneklerinin başkanları ve yönetim kurulu üyeleri, Marmaris Kat Hizmetleri Eğitim Derneği MAHED tarafından düzenlenen organizasyonla Clup Aida Otelin ev sahipliğinde bir araya gelip 2022 turizm sezonuna start verdiler.

Bodrum Gündem Haber

Ecolap Temizleme Sistemleri LMD ŞTİ, Karcher Servis Tic. AŞ, Jet 48 Temizlik Tur Tic LTD ŞTİ, İSP Kimya SAN ve Tic LTD ŞTİ lerinin destek ve katkılarıyla gerçekleştirilen geceye Marmaris kaymakamlığı yazı işleri müdürü Esma Doğan Candan, Belediye başkan yardımcısı Hasan Yaylalı, Güney Ege Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği Başkan yardımcısı Cavit Sarıbey, Marmaris dernekler ilçe müdürü Eyüp Fırat, Gastro Muğla Dernek Başkanı Timur Kocabıçak, Marmaris Gastronomi ve Mutfak Sanatları Derneği Başkanı Murat Şakı, Clup Aida Otel Genel Müdürü Murat Unay, Turban Otel Genel Müdürü Cihan Baykara, Green Nature Diamond Hotel adına HK Müdürü Gülden Kaya, Özak İnsan Kaynakları şirketi sahibi Yaşa Özak, Mahed üyelerinin yanı sıra, Hotel Kat Hizmetleri Eğitimi ve Dekorasyonu Derneği HOTED’in kurucusu Onursal Başkanı ve Başdanışman Hakan Halit Yeni konuşmacı olarak katıldı.

Tüm Çabamız Türk Turizminin ve Housekeeping Mesleğinin Yarınları İçin…

Hotel Kat Hizmetleri Eğitimi ve Dekorasyonu Derneği HOTED’in kurucusu Onursal Başkanı ve Başdanışman Hakan Halit Yeni,  konuşmasında Federasyon çalışmalarına hız verdiklerini Türk turizminin ve mesleğin geleceği için ellerinden gelen tüm çabayı gösterdiklerini, fakat bunun yeterli olmadığını, işverenlerin, işletmecilerin de emekçilere sahip çıkmaları gerektiğini özellikle vurgulayarak, Türkiye genelindeki Housekeeping dernekleriyle dayanışma içinde çalışmalarına en üst seviyeden devam edeceklerini söyledi.

Geceye katılan protokol mensupları ise MAHED başkanı ve yönetimini başarılı çalışmalarından dolayı kutlayıp, desteklerinin tam olduğunu söylediler.

Teşekkür Etti…

Organizasyona ev sahipliği yapan Marmaris Kat Hizmetleri Eğitim Derneği MAHED yönetim kurulu başkanı Cemil Öztürk ise, 2022 sezonunun hayırlı olmasını diledi ve tüm katılımcılara MAHED ailesi adına katılım, katkı ve desteklerinden dolayı teşekkür etti. Öğleden sonra seminer ile başlayıp, akşam yemeği ile devam eden gecede, protokol üyeleri dernek başkanları, sponsor firmalar ve katkı sağlayanlara plaket takdim edilip teşekkür edildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.