Bodrum Gündem

Başkan Tokat’tan Fethiye mesaisi

Başkan Tokat’tan Fethiye mesaisi
27.03.2022
0
A+
A-

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Fethiye’de 10.kez kapılarını açan Tarım, Hayvancılık, Seracılık Gıda ihtisas Fuarı’na katılmak ve bir dizi ziyarette bulunmak için Fethiye’ye ziyaret gerçekleştirdi.

Bodrum Gündem Haber

Başkan Tokat’a ziyaretlerinde Milas Belediye Meclis Üyesi Cüneyt İlter ve Milas Belediyesi Özel Kalem Müdürü H. Arda Varol eşlik etti.

Başkan Tokat iki gün süren Fethiye ziyaretlerine ilk olarak Tarım, Hayvancılık, Seracılık Gıda ihtisas Fuarı’nın açılış törenine katılarak başladı. Başkan Tokat’ı fuar alanında Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ve Fethiye Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit karşıladı. ‘Fuarın bölgemize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum’ diyen Başkan Tokat, açılışın ardından stantları gezerek, vatandaşlarla bir araya geldi.

Başkan Tokat daha sonra sırasıyla Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı ve CHP Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir’i ziyaret etti.

Başkan Tokat’a bu ziyaretlerinde önceki dönem Muğla Milletvekili Fevzi Topuz, Milas Ziraat Odası Başkanı İsmail Atıcı, Milas Gıda Maddeleri Yapanlar ve Satanlar Odası Başkanı Mustafa Sezgin’de eşlik etti.

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı’yı makamında ziyarete eden Başkan Tokat, plaket takdim ederek, Başkan Çıralı’ya çalışmalarında başarılar diledi. Buradaki ziyaretini tamamlayan Başkan Tokat, daha sonra CHP Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir’i ziyaret etti. Başkan Demir ve ekibine başarılar dileyen Başkan Tokat, ilgi ve alakalarından dolayı kendilerine teşekkür etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.