Bodrum Gündem

Tüm Bel-Sen Muğla Şube meclis toplantısını gerçekleştirdi

Tüm Bel-Sen Muğla Şube meclis toplantısını gerçekleştirdi
28.03.2022
0
A+
A-

Tüm Belediye ve Yerel Yönetim Hizmetleri Emekçileri Sendikası (Tüm Bel-Sen) Muğla Şubesi, 26 Mart Cumartesi günü Muğla Şube Hizmet binasında, Meclis Toplantısını gerçekleştirdi.

Bodrum Gündem Haber

Şube Başkanı Turgay Aslan’ın başkanlığında toplanan meclis toplantısında, Şube Yönetim Kurulu Üyeleri, Disiplin Kurulu Üyeleri, Denetleme Kurulu Üyeleri ve İşyeri Temsilcileri hazır bulundu.

2021 ve 2022 yılı mali raporların ve faaliyet raporlarının sunulduğu toplantıda başta, Muğla’da olmak üzere tüm yerel yönetim emekçilerinin problemleri konuşuldu. Önümüzdeki dönem Şube Yönetimi ve İşyeri Temsilcilerinin yapacağı çalışmalara yön verecek kararlar alınan toplantının sonunda, Şube Başkanı Turgay Aslan “2021 ve 2022 yılları, pandemiye rağmen örgütlüğümüzü arttırdığımız bir yıl oldu. Meclis toplantısında yönetim kurulu üyelerimiz ve işyeri temsilcilerimiz faaliyet raporlarını sundu. Bizi en çok sevindiren gelişme Datça Belediyesinde yetkili memur sendika olduk ve toplu iş sözleşmesi imzaladık. Mücadelemize kararlılık ile devam edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Tüm memur arkadaşlarımızı sendikamıza üye olmaya davet ediyoruz.” diyerek tüm memurları Tüm Bel-Sen çatısı altında mücadeleye davet etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.