Bodrum Gündem

Bahçeşehir Koleji Bodrum Kampüsünden Farkındalık Yaratan Etkinlik

Bahçeşehir Koleji Bodrum Kampüsünden Farkındalık Yaratan Etkinlik

Bahçeşehir Koleji Bodrum Kampüsü “Bağışlanmış Organ Hayattır” sloganıyla yola çıkarak düzenlenecek olan “İlçe Masa Tenisi Turnuvası”  2 Nisan 2022 Cumartesi günü gerçekleşecek.

Bodrum Gündem Haber

Bahçeşehir Koleji Bodrum Kampüsü, tüm ilçe sporcuların birlikte keyifli zaman geçirebilecekleri bir etkinlikte daha buluşturuyor. Bu sportif etkinlik 7’den 70’e birçok kişinin oynamaktan keyif aldığı ve Bodrum’da oldukça popüler olan  ‘Masa Tenisi’ branşında tüm ilçe sporcularının katılımı ile düzenlenecek.

Dünya Masa Tenisi Günü etkinlikleri kapsamında Bodrum Veteran Masa Tenisçileri Spor Kulübü Derneği işbirliği ile “Bağışlanmış Organ Hayattır” sloganıyla yola çıkarak düzenlenecek olan “İlçe Masa Tenisi Turnuvası”  2 Nisan 2022 Cumartesi günü gerçekleşecektir. Küçükler, Yıldızlar, Gençler ve Veteranlar olmak üzere 4 farklı kategoride gerçekleşecek müsabakalar aynı gün madalya töreni ile son bulacak.

Bahçeşehir Koleji Bodrum Kampüsü ev sahipliğinde ve Bodrum Veteran Masa Tenisçileri Spor Kulübü Derneği işbirliği ile gerçekleşecek etkinlikte, karaciğer organ nakli olan ve organ bağışının önemine dikkat çekmek amacıyla atletizmin çeşitli dallarında düzenlenen turnuvalarda ülkeyi dünyada da başarıyla temsil eden atlet Teoman Erdoğan önderliğinde bağış kampanyası devam edecek.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.