Bodrum Gündem

Beril Yaşam Merkeziyle yaza formda girin

2014 yılından bu yana zayıflama ve kişisel bakım üzerine Bodrumlulara hizmet verilen Beril Yaşam Merkezinde, 21 yıllık uzman uygulayıcı ve eğitimci Tuğba Efeoğlu tarafından kalıcı makyaj ile ilgili workshop yapıldı.

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem

Beril Yaşam Merkezinin kurucusu Berna Tokuç, danışanlarının kilo vermek ve kişisel bakım ihtiyaçlarını hem uzman kadrosuyla hem de son model teknolojik aletler desteği ile kısa zamanda çözüme kavuşturuyor.

Danışmanlık merkezinde gerçekleştirdiğimiz röportajda Goldrenovation ile yeni nesil cilt bakım protokolleri sayesinde güneş lekesinden, kırışık, yara izi ve sivilcelere, G5 ile selilütlere ve yine Bodrum’da sadece Beril Yaşam Merkezinde bulunan Ems Tesla 7 ile de karın bölgesindeki yağlanmalara kısa zamanda çözüm sunduklarını kaydetti. Tokuç, tüm bu teknolojik aletlerin yanı sıra özellikle konusunda uzman kadro ile çalışmanın başarının olmazsa olmazı olduğuna dikkat çekerken konuşmasına şöyle devam etti “Bodrum’daki pek çok merkezde G5 ve Goldrenovation cilt bakım sistemi var ama özellikle belirtmek gerekir ki bu uygulama şekli ve uygulayan kişinin bilgisi, kabiliyeti de en az makinenin kendisi kadar önemli.  Herkesin kilo fazlalığı farklı olduğu için sonuç alma süresi değişkenlik gösterebilir. Biz diyetisyenimizle evde pişen tencere yemeklerinin nasıl tüketilerek sonuç alınacağına dair bilgi veriyoruz. Yoksa onların evde yapamayacakları, zorlayıcı bir menü çalışmıyoruz.” Dedi.

Tokuç, Ems Tesla 7’nin sadece kendi merkezlerinde olduğunun altını çizerken karın bölgesi yağların yakımında ve kısa sürede sonuç almada oldukça etkili olduğunu kaydetti. Berna Tokuç “Ems Tesla 7 ile haftada yarım saat bölgesel çalışıldığı takdirde 36 bin mekik çekmiş kadar kalori yakıyorsunuz. Ama yine de hatırlatmakta fayda var; tüm bu makinelerle beraber doğru bir beslenme şekli alınan sonuçların daha uzun soluklu olmasını sağlar” Dedi.

Kalıcı makyaj konusunda 21 yıllık deneyime sahip uzman uygulayıcı ve eğitimci Tuğba Efeoğlu, Beril Danışmanlık Merkezinde Şubat ayından bu yana workshoplar düzenlemekte. Efeoğlu, kalıcı makyajı günlük makyaj yapmak istemeyen kişilerin tercih ettiğini belirtirken “ Özellikle kaşta yediğimiz içtiğimiz ürünlerden, hamileliklerde veya yaşa bağlı olarak dökülmeler veya seyrelmeler oluyor.  21 yıldır bu konuda hem uzman uygulayıcı olarak hem de eğitimci olarak hizmet veriyorum. Bende oluğu gibi yoğun tempoda çalışanların günde bir saate yakın makyaja ayıracak vakitleri olmuyor. Özellikle denizde ve havuzda da bakımlı görünmek isteyen kadınlarımız gözlerine eyeliner, kalıcı kaş ve dudak renklendirme yaptırarak bu şıklığa kavuşuyorlar. “ dedi. Efeoğlu, elinde kaş modelleri ile gelenlere rastladığını ama kimseye kendisine yakışmayan bir model yapmadığını belirtti. Efeoğlu “ Danışanlarımdan bazıları elinde bir ünlüye ait fotoğrafla gelip aynısını istiyorlar. Ben asla böyle bir yöntemle çalışmıyorum. O yüze uygun olan model ne ise onu uyguluyorum. Danışanlarım uygulama sonunda bana hak verir. Önemli olan yüze yapılan kalıcı makyajın kişide doğal durmasıdır” dedi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.