Bodrum Gündem

Yalıkavakspor Kadınlar Hentbol Takımı Yarı Finalde

THF Hentbol Kadınlar Türkiye Kupası’nda Dörtlü Final’e yükselen takımlar belli oldu. Konyaaltı Belediyespor, Yenimahalle Belediyespor, Kastamonu Belediyespor ve Yalıkavakspor rakiplerini eleyerek Dörtlü Final’de mücadele etme hakkı kazandı…

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

Bugün Giresun’da oynanan çeyrek final rövanş maçında Yalıkavakspor Kadın Hentbol Takımı, Görele Belediyespor maçını 32-24 kaybetmesine karşın, 6 Nisan 2022’de kendi sahasındaki ilk maçı 33-18 kazandığı işin skor avantajı ile tur atlayan taraf oldu.

İlk kez bu yıl Türkiye Hentbol Federasyon’u tarafından Sivas’ta düzenlenecek Dörtlü Final’e katılacak olan Yalıkavakspor Kadın Hentbol takımı Türkiye Kupası finallerinde Kastamonu Belediyespor, Konyaaltı Belediyespor ve Yenimahalle Belediyespor takımları ile birlikte Türkiye Kupasını Bodrum’a getirmek için mücadele edecek.

Yalıkavakspor Asbaşkanı Selim Yıldız “Kızlarımızın geçen haftanın vermiş olduğu sayı farkı rehavetine kapıldığını düşünüyoruz. Bizim için önemli olan turu geçmekti. Elbette turu galibiyetle geçebilseydik daha iyi olacaktı. Şimdi tüm planlarımız Sivas’ta oynanacak dörtlü finallerde olacak. İlk gün Kastamonu Belediyespor maçının kazanıp, ikinci günde de Konyaaltı Belediyespor-Yenimahalle Belediyespor maçının galibini yenerek kupayı Bodrum’a getirmek istiyoruz. Elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın…” dedi.

Çeyrek Final rövanşları ve ilk karşılaşma sonuçları şu şekilde;

Konyaaltı Belediyespor – İzmir Büyükşehir Belediyespor: 36-29 (ilk maç: 28-28)

EGO Spor – Yenimahalle Belediyespor: 25-47 (ilk maç: 24-40)

Tekirdağspor – Kastamonu Belediyespor: 22-45 (ilk maç: 22-39)

Görele Belediyespor – Yalıkavak: 31-24 (ilk maç: 18-33)

THF Kadınlar Türkiye Kupası Dörtlü Final eşleşmeleri şu şekilde oluştu:

Konyaaltı Belediyespor – Yenimahalle Belediyespor

Kastamonu Belediyespor – Yalıkavakspor

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.