Bodrum Gündem

Bodrum’da kriz üzerine kriz

Bodrum’da kriz üzerine kriz
14.04.2022
0
A+
A-

Bodrum Belediyesinden yapılan kamuoyu bilgilendirmesinde Özel Kalem Müdürü Serkan Aloğlu, özel hayatlarında yaşanan bir olaydan dolayı görevden uzaklaştırıldığını bildirdi. Diğer yandan emlak dolandırıcılığı ve evrakta sahtecilik suçlaması ile 9 kişi gözaltına alındı… 

Fatih Bozoğlu – Bodrum Gündem

Bodrum Belediyesinden konu ile ilgili olarak yapılan açıklama şu şekilde; “Bodrum Belediyesi’nde görev yapan iki personelin adının karıştığı, mesai saatleri dışında özel bir işletmede yaşanan ve kamuoyuna yansıyan olaya ilişkin olarak idari soruşturma başlatılmıştır. İdari ve adli süreç tamamlanana kadar Bodrum Belediyesi Özel Kalem Müdürü görevden uzaklaştırılmıştır…”

İddialara göre; Olay Yalıkavak’ta bir restoranda yaşanandı. Bodrum Belediyesi Özel Kalem Müdürü Serkan Aloğlu, Bodrum Belediyesi çalışanı M.A. ile tartışmaya başlıyorlar. İkili arasında başlayan tartışma bir süre sonra fiziki müdahaleye dönüştüğü iddia ediliyor. Darp suçlamasıyla gözaltına alındığı kaydedilen Serkan Aloğlu’nun alkollü olduğu da yine iddialar arasında.

1 Tapu çalışanı olmak üzere 9 kişi gözaltına alındı…

Diğer yandan 12 Nisan Salı günü Bodrum Tapu Müdürlüğü’nde çalışanlarından bir kişi sivil polisler tarafından gözaltına alınarak emniyete götürüldüğü öğrenildi. Bodrum’da emlak dolandırıcılığı ve evrakta sahtecilik suçlaması ile gözaltına alınan şahısların sorguları sürüyor. Şahıslar emniyetteki sorgulanmalarının sonunda adli makamlara teslim edilecek.

Olayın kimlere ve hangi kurumlara sıçrayacağı, Bodrum Belediyesi İmar Müdürlüğüne yapılan baskınla ilişkisinin olup olmadığı ise kamuoyu tarafından merak ediliyor…

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.