Bodrum Gündem

23 Nisan’da tüm çocuklar Oasis’te

23 Nisan’da tüm çocuklar Oasis’te

Geleneksel Oasis 23 Nisan Çocuk Şenliği bu yıl Atatürkçü Düşünce Derneği işbirliği ile 22-23-24 Nisan’da Oasis’te coşkuyla kutlanacak. Şenlik boyunca birbirinden eğlenceli şovlar, özel gösteriler, atölyeler, sürpriz hediyeler ve dahası Bodrum çocuklarını bekliyor.

Bodrum Gündem Haber

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, bu yıl da Oasis’te en renkli, en eğlenceli, en coşkulu görüntülerle kutlanacak. 22-23-24 Nisan tarihlerinde Atatürkçü Düşünce Derneği işbirliği ile gerçekleşecek şenlikte, özel şovlar, gösteri grupları, atölyeler, sergiler ve sürpriz hediyeler ile çocuklar hayalindeki bayramı yaşayacak.

Şenlik boyunca, Atatürkçü Düşünce Derneği yararına gerçekleşecek kermes stantlarından ziyaretçiler birbirinden keyifli ürünler satın alabilecek. 23 Nisan günü saat 13.30’da, Bodrum Bandosu ile kutlamalar devam edecek ve üç gün boyunca coşkuyla sürecek şenlik kapsamında 24 Nisan günü Bodrum’daki eğitim kurumları tüm yıl boyunca hazırladıkları dans, halkoyunları, orkestra gibi sahne performanslarını sergileyecekler.

Oasis 23 Nisan Şenliği etkinlikleri ile ilgili detaylı bilgi için, Oasis Bodrum sosyal medya hesapları ziyaret edilebilir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.