Bodrum Gündem

Bir Aydınlığın Adıdır Mustafa Kemal 20 Nisan’da

Bir Aydınlığın Adıdır Mustafa Kemal 20 Nisan’da

Bitez Gülümser Mehmet Danacı İlkokulu öğrencileri tarafından hazırlanan “Bir Aydınlığın Adıdır Mustafa Kemal” adlı gösterinin sekizincisi sergilenecek.

Bodrum Gündem Haber

Her yıl 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı haftası kapsamında 2014 yılından itibaren sahnelenen halkoyunları gösterisinin sekizincisi  20 Nisan Çarşamba akşamı Herodot Kültür Merkezi’nde seyirci karşısına çıkıyor.

Pandemi dolayısıyla 2020 yılında çocukların evlerinde çektikleri halkoyunları videoları ile sosyal medyada gösterilen program 2021 yılında yine pandemi sebebiyle gerçekleşememişti.

Her yıl farklı yöre oyunları ile farklı konular ile sahneye konulan ve yaklaşık iki yılın ardından seyirciyle buluşacak olan programda, Zeybek, Karadeniz, Trakya, Teke, Doğu oyunları sergilenecek. Yaklaşık 150 öğrencinin sahne alacağı programda Kurtuluş Savaşının da hikayesi sahnelenecek.

Programı sahneye koyan, Bitez Gülümser Mehmet Danacı İlkokulu öğretmenleri İlkem Karaçiçek ve Ayla Danacı Taşkan; “20 Nisan 2022 Çarşamba günü saat 18.00’de tüm halkımız davetlimizdir” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.