Bodrum Gündem

UltrAslan’dan ihtiyaç sahiplerine destek

19.04.2022
0
A+
A-

UltrAslan Bodrum, Ramazan ayında mahalle muhtarları ile birlikte tespiti yapılan ihtiyaç sahibi ailelere ramazan yardım paketi dağıtımını gerçekleştirdi.

Bodrum Gündem Haber

UltrAslan Bodrum Başkanı Emre Üngör öncülüğünde gerçekleştirilen Ramazan dayanışmasında mahalle muhtarlarıyla birlikte tespiti yapılmış olan ihtiyaç sahibi ailelere 400 adet ramazan yardım paketi dağıtımı yapıldı.

ultrAslan Bodrum tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı; “geleneksel hale getirdiğimiz sosyal yardım projelerimize on bir ayın Sultanı Ramazan-ı Şerif’te de aynı kararlılıkla ve ilk günkü heyecanımızla devam ediyoruz. Bu sene de ihtiyaç sahibi ailelerimize erzak yardımında bulunarak onların sıkıntılarına bir nebze de olsa ortak oluyor ve elimizden geleni ortaya koyuyoruz. Bu projelerin en önemli mottosu ekmeği bölüşmenin ekmeği yemekten daha keyifli olmasıdır. Bizim soframız, bizim inancımız var olanı bölüşmenin eksilen değil çoğalan bir yapının temel taşı olduğudur. ultrAslan Bodrum olarak bu hayırlarda emeği geçen katkısı olan herkese sonsuz teşekkürlerimizi iletiyor hayırlarının kabul olmasını Yüce Allahtan temenni ediyor herkese hayırlı ramazanlar diliyoruz.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.