Bodrum Gündem

Bodrum’da kurum amirleri iftar sofrasında buluştu

Bodrum’da kurum amirleri iftar sofrasında buluştu

Bodrum Kaymakamlığı ve Bodrum Belediyesi’nin birlikte organize ettiği iftar programına, ilçede görev yapan kurum amirleri ve aileleri katıldı.

Bodrum Gündem Haber

Kaymakamlık, belediye ve kurumların uyum içinde çalıştığı Bodrum’da, Ramazan’da kurulan iftar sofrasında buluşan kurum amirleri, birlik ve beraberliklerini pekiştirdi.

Bodrum Kaymakamlığı ve Bodrum Belediyesi’nin birlikte organize ettiği Bodrum Özel Eğitim Merkez Komutanlığı’nda gerçekleştirilen iftar programına İlçe Garnizon Komutanı Per. Alb.  Güngör Gündoğan, Bodrum Kaymakamı Bilgehan Bayar ve Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras başta olmak üzere Bodrum’da görev yapan kamu kurum ve kuruluşlarında görevli amirler ve aileleri katıldı.

Bodrum’da Kurumlar Uyum İçinde Halka Hizmet İçin Çalışıyor…

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras iftar sonrası yaptığı konuşmada, “Rahmet ve bereket ayı olan Ramazan ayında bir arada geçirdiğimiz bu iftar sofralarından pandemi sebebiyle 2 yıldır uzak kaldık. Artık o kötü günler geride kaldı diye düşünüyoruz ve bir araya gelebiliyoruz. Belediye olarak halkımızla da zaman zaman başka mahallelerde iftar sofralarında bir araya geliyoruz. Özellikle sevgi, saygı ve hoşgörü Bodrum’da her zaman olmuştur. Yargı mensuplarımız, mülki idare mensuplarımız, bürokrasimiz, yerel yönetim, sivil toplum kuruluşları ve halkımızla beraber herkes uyum içerisinde halka hizmet için çalışıyor. İftar davetimizi kabul edip bizleri şereflendirdiğiniz için hepinize çok teşekkür ediyorum. Umarım, önümüzdeki Ramazanlarda da dayanışma, sevgi ve dostluk içerisinde hep beraber bir araya geliriz.” dedi.

Kaymakam Bayar’dan Birlik Ve Beraberlik Vurgusu…

Bodrum Kaymakamı Bilgehan Bayar ise Belediye Başkanı Ahmet Aras’ın iftar düşüncesini ifade etmesinin ardından birlikte yapma teklifinde bulunduğunu belirterek, “İnşallah bu beraberlik düşüncesi bütün kurumların kendi işleyişlerine ve yardımlaşmasına sirayet eder. Güzel bir ramazan akşamında burada sağladığımız bu birliktelik ümit ediyorum ki her türlü işimize yansır.” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.