Bodrum Gündem

Muğla’da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlamaları Başladı

Muğla’da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlamaları Başladı
22.04.2022
0
A+
A-

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 102. Yıldönümü dolayısıyla Muğla Valisi Orhan Tavlı’nın makam koltuğuna temsili olarak Menteşe Atatürk İlkokulu 3. Sınıf öğrencisi Ozan Alp oturdu.

Bodrum Gündem Haber

Temsili Muğla Valisi Ozan Alp’e ziyaretinde İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çay, Atatürk İlkokulu Müdürü Salih Güleçol, Sınıf Öğretmeni Tülin Algan eşlik etti.

Ziyaret kapsamında günün anlamına uygun olarak Muğla Valiliği Makamı Ozan Alp’e ve Milli Eğitimden sorumlu Vali Yardımcılığı görevi Kumsal Çakmak’a tahsis edildi.

Temsili Muğla Valisi Ozan Alp yaptığı konuşmada; “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı biz çocuklara armağan eden Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e şükranlarımı sunuyorum. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla biz çocuklara koltuğunu devreden Sayın Valimiz Orhan Tavlı’ya teşekkür ediyorum. Ülkemizdeki ve dünyadaki tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlu olsun” dedi.

Valilik koltuğuna oturan Ozan Alp, Muğla’nın tarihi ve kültürel ve doğal zenginleri ile çok güzel bir şehir olduğunu ve tarihi bir okulda eğitim görmekten dolayı çok mutlu olduğunu ifade ederek, Atatürk İlkokulunu aslına uygun olarak restore edilmesini sağlayan önceki dönem Muğla Valisi Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Sayın Esengül Civelek’e teşekkür etti.

Tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayan Vali Orhan Tavlı, çocukların barışın, birliğin, sevginin, umudun ve kardeşliğin temsilcileri ve aydınlık yarınlarımızın güvencesi olduğunu dile getirdi.

Vali Orhan Tavlı, ziyaretin anısına Atatürk İlkokulu 3. Sınıf öğrencisi Ozan Alp ve Kumsal Çakmak’a hediye takdim etti.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri Muğla Olgunlaşma Enstitüsü önünden başlayan 23 Nisan korteji ile başladı. 23 Nisan Cumartesi Günü Atatürk Anıtı’na çelenk sunulması ve Menteşe Atatürk İlkokulunda düzenlenecek kutlama programı ile devam edecek.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.