Bodrum Gündem

Muğla Jandarması 23 Nisan’da Çocuklara Bayram Coşkusu Yaşattı

Muğla Jandarması 23 Nisan’da Çocuklara Bayram Coşkusu Yaşattı
24.04.2022
0
A+
A-

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Ula İlçesi Turgut İlkokulunda eğitim ve öğretim gören öğrenciler Muğla İl Jandarma Komutanlığında düzenlenen çeşitli etkinliklerle bayram coşkusunu doyasıya yaşadı.

Bodrum Gündem Haber

İl Jandarma Komutanlığına gelen çocukları bahçede karşılayan İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ali Gemalmaz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla özel bir program düzenlendiğini belirtti.

Çocuklar; İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince düzenlenen etkinlikler çerçevesinde helikopter ve ekip araçlarına bindiler, İHA uçurdular. Arama Kurtarma köpeği Safar ve İz takip köpeği Berak ile yakından ilgilendiler. Ayrıca çocuklara jandarmanın görev esnasında kullandığı araç ve gereçler tanıtıldı.

Daha sonra Muğla Müzesini ziyaret eden çocuklar müzede bulunan tarihi eserler hakkında Müze Müdürü ve yetkililerden bilgi aldı. Müzedeki etkinlik kapsamında çocuklarla bir araya gelen Muğla Valisi Orhan Tavlı çocukların bayram sevincine ve coşkusuna ortak oldu.

Tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlayan Muğla Valisi Orhan Tavlı çocuklara çeşitli hediyeler ve Türk Bayrağı takdim etti.

Jandarma ekipleri etkinlikte çocuklarla birlikte çeşitli oyunlar oynayarak çocukların keyifli ve eğlenceli bir gün geçirmelerini sağladı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.