Bodrum Gündem

Başkan Aras, sorunları sahada halkla birlikte çözüyor

Başkan Aras, sorunları sahada halkla birlikte çözüyor

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Kumbahçe Mahallesi’nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek, sorunların çözümü ile ilgili istişarede bulundu.
Bodrum Gündem Haber

Yaklaşan turizm sezonu ile Ramazan Bayramı öncesinde Kumbahçe Kafe’de esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, daha önce kendisine iletilen taleplerin çözümü için karşılıklı fikir alışverişinde bulundu. Başkan Aras’a ziyaretinde Muhtar Nil Taşkıran, belediye meclis üyeleri, ilgili birim müdürleri ve CHP ilçe yönetimi eşlik etti.

Pandemi Nedeniyle Ertelenen Kurallar Yeni Sezonda Uygulanacak…

Kumbahçe Sahili’nde faaliyet gösteren işletme sahipleri ve yetkilileri ile bir araya gelen Başkan Aras, işgaliye komisyonu kararları başta olmak üzere 2 yıldır pandemi nedeniyle ertelenen bazı kuralların bu turizm sezonunda mutlaka uygulanacağını belirtti.

Bodrum’a 200 Yolcu Gemisi Gelecek…

Esnafların bir araya gelerek oluşturduğu taleplerin yazılı olduğu metindeki maddeleri tek tek okuyan Başkan Aras, ortak çözüm için esnaflarla fikir alışverişinde bulundu. Bu sezon yaklaşık 200 yolcu gemisinin Bodrum’a geleceğini sözlerine ekleyen Başkan Aras, turistleri rahatsız eden başta hanutçuluk ve işgaliye konularında hem zabıtanın hem de kolluk kuvvetlerinin çok sıkı denetimler uygulayacağını söyledi.

Başkan Aras’tan, Birim Müdürlerine Talimat…

Sahillerde gerçekleşen farklı uygulamaların da olmaması gerektiğini belirten Başkan Aras, komisyonlarca alınan tüm kararların istisnasız uygulanacağını belirtti. Esnaftan gelen şikâyet ve talepleri değerlendiren Başkan Aras, konuların çözüme kavuşması için gerekli çalışmaların başlaması talimatını verdi.

Yaklaşık 2 saat süren toplantının ardından Başkan Aras, Kumbahçe İskelesi ve çevresinde incelemelerde bulundu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.