Bodrum Gündem

Minikler 23 Nisan coşkusunu doyasıya yaşadı

Şehit Barış Akay Anaokulu öğrencileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı coşkuyla kutladı.

Kübra Demir Kurucu/Bodrum Gündem

Şehit Barış Akay Anaokulu’nda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında bir dizi etkinlik düzenlendi. Minikler, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından şiirlerle, şarkılarla ve marşlarla çocuk bayramını doyasıya kutladı ve Şehit Jandarma Komando Er Barış Akay’ın ölümünün 27. yılında adının verildiği okul olan Şehit Barış Akay Anaokulunda anıldı.

Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 102. yılını coşkuyla kutladıklarını ifade eden Şehit Barış Akay Anaokulu Müdürü Özlem Arangül “Sizler yarını bugünden güzel, bugünden daha yaşanılır kılacaksınız. Sizler bu dünyanın gerçek sahipleri, sizler soylu bir geçmişe sahip geleceğimizsiniz. İnanıyorum ki sizler hep yıldızlı başarılarla yürüyeceksiniz uygarlığın ve barışın yolunda.” dedi.

Şehit Barış Akay Anıldı…

Okul Müdürü Özlem Arangül bu günün Şehit Barış Akay Anaokulu tarafından başka bir önemi olduğunu ve Jandarma Er Barış Akay’ın 23 Nisan 1995 yılında Çukurca’da şehit düştüğünü belirtti.

Şehit Jandarma Komando Er Barış Akay, ölümünün 27. yılında Şehit Barış Akay Anaokulunda anıldı. Hakkâri Çukurca da katıldığı operasyonda şehit olan Barış Akay’ın annesi Nurhayat Akay’da okul bahçesinde ki anmaya katıldı. Şehit Barış Akay Anaokulu tarafından helva dağıtımı yapıldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.