Bodrum Gündem

Rant severlere karşı mücadelemiz karşılıksız kalmadı

Rant severlere karşı mücadelemiz karşılıksız kalmadı

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras; Danıştay’ın, zeytinliklerde maden izni veren yönetmeliğin yürütmesini durdurma kararı ile ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

Bodrum Gündem Haber

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda coşkuyla kutlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının ardından yeni haftaya, bayramlar kadar mutluluk veren bir haberle başladığını ifade etti.

Başkan Aras’ın sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda şu ifadeler yer aldı;

“Değerli Bodrumlular günaydın… Büyük bir coşkuyla kutladığımız 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızın ardından gelen bu yeni haftaya, bayramlar kadar mutluluk veren bir haberle başlıyoruz. Toprağın üstündeki zeytin ağaçlarını toprağın altındaki maden varlıkları için yok etmek isteyen rant severlere karşı bölge halkının, sivil toplum örgütlerinin, vatansever hukukçuların verdiği büyük mücadele ile bizim desteğimiz, şükürler olsun ki karşılıksız kalmadı ve Danıştay, zeytinliklerde maden izni veren yönetmeliğin yürütmesini DURDURMA kararı aldı. Soma’nın Yırca Köyünde, bir gecede 6 bin zeytin ağacını katleden zihniyetin aynı katliamları bölgemizde yapmaya kalkışmasına dur diyen saygıdeğer, vatansever hukukçularımıza; Bodrum’dan sevgi ve saygılarımı iletiyorum. İyiki varsınız, Allah sizleri bu cennet vatandan eksik etmesin.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.