Bodrum Gündem

Kullanım Haklarının Karşılıklı Devri Protokolü İmzalandı

Kullanım Haklarının Karşılıklı Devri Protokolü İmzalandı
26.04.2022
0
A+
A-

Ören mahallesinde Mülkiyeti Milas Belediyesi Gıda İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Şirketi ile Alangova Denizcilik ve Ticaret Anonim Şirketi üzerine kayıtlı taşınmazların Kullanım haklarının karşılıklı devri protokolü imzalandı.

Bodrum Gündem Haber

Protokol Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Milas Gıda Şirket Müdürü Bekir Güney, Alangova şirketi yetkilisi Ahmet Eryılmaz ve Kooperatif ortağı Remzi Ozan’ın katıldığı törenle imza altına alındı.

Milas’ın Ören Mahallesi Sazköy mevkiinde S.S Yat İmalat Bakım Onarım ve Çekek Yeri Toplu İşyeri Kooperatifi adına üst hakkı tesis edilen arsalar üzerinde yüklenici firma TERSAN Tersane San Tic A.Ş tarafından yapılmakta olan Yat İmal ve Çekek Yeri alanında kalan ve mülkiyetleri Milas Belediyesi Gıda İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Şirketi ve Alangova Şirketleri üzerine kayıtlı iki taşınmaz için kayıtlı taşınmazların kullanım haklarının karşılıklı devri protokolü imzalandı.

İmzalanan protokol gereği Milas Belediyesi Gıda İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Şirketi üzerine 4352 parselde kayıtlı 8.075,54 m2 arsanın kullanımı Alangova devredilirken bunun karşılığında 4299 nolu parsel üzerinde yapılmakta olan 5.000m2 açık, 800 m2 kapalı alanın üst kullanımı Milas Belediyesi Gıda İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Şirketi geçti. 5.000m2 açık, 800 m2 kapalı alanda yapılan proje  en geç 2023 Haziran ayına kadar Milas Belediyesi Gıda İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Şirketi’ne teslim edilecek protokol devam ettiği sürece taraflar bir birlerinden kira ve benzeri bir alacak talep etmeyecek.

Yine imzalanan protokol çerçevesinde Milas Belediyesi ve Milas Belediyesi Gıda İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Şirketi’ne ait teknelerden TERSAN Marina tarafından ücret alınmayacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.