Bodrum Gündem

Bodrumspor U-19 Takımı Şampiyon

Bodrumspor U-19 Takımı Şampiyon

Altyapıya ve gençlere bu yıl yaptığı yatırımlarla dikkatleri üzerine çeken Bodrumspor A.Ş., 2021-2022 sezonunun şampiyonu olarak büyük bir başarı elde etti.

Bodrum Gündem Haber

TFF U19 Bölgesel Gelişim Ligi 4. Grubu’nda mücadele eden yeşil-beyazlı ekip, 2021-2022 sezonundaki serüvenini başarıyla noktalayarak, şampiyonluk kupasını müzesine götürdü.

2021-2022 sezonu TFF U19 Bölgesel Gelişim Ligi 4. Grubu’nda Karşıyaka, Bucaspor 1928, Nazilli Belediyespor, Kuşadasıspor ve Fethiyespor takımlarıyla aynı grupta mücadele eden  Bodrumspor A.Ş., grup maçlarını 11 galibiyet, 5 beraberlik, 4 mağlubiyet alarak 38 puanla 2. sırada tamamladı. U19 Bölgesel Gelişim Ligi finalleri son 16 turunda ise Darıca Gençlerbirliği A.Ş. takımını uzatmalarda bulduğu gollerle 2-0’lık sonuçla eleyerek çeyrek finale çıkan Bodrumspor A.Ş., çeyrek finalde ise Anagold24 Erzincanspor’la oynadığı müsabakadan 3-0’lık galibiyetle ayrılarak gelişim ligi finallerde yarı final oynamaya hak kazandı.

Penaltı Atışları Sonrası Şampiyon Oldu

Yarı finalde Bursa Yıldırımspor’la eşleşen yeşil-beyazlı takım, normal süresi 2-2 biten müsabakada penaltı atışları sonrası adını finale yazdırdı. Finalde ise, Karşıyaka Kulübü’yle karşılaşan Bodrumspor A.Ş., normal süresi 2-2 biten müsabakada penaltı atışları sonrası Türkiye Şampiyonu oldu. Altyapıya ve gençlere bu yıl yaptıkları yatırımlarla fark yarattıklarını söyleyen Bodrumspor A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Karakaya, “A takımımızla birlikte altyapıyada çok ciddi yatırım yapıyoruz. Bunun meyvelerinide almaya başladık. Bu gurur Bodrum’un.

Başta Fikret Öztürk ve Ali Şafak Öztürk başkanlarıma gençlerimize güvenip yatırım yaptıkları için çok teşekkür ediyoruz. Ahmet Aras Başkanımıza ve Bodrumspor’a inanarak destek olan herkese ayrıca teşekkür ediyoruz.

Emeği geçen tüm sporcu, teknik adam, idari kadro, personel, velilerimize ve yöneticilerimize şükranlarımızı sunuyorum. Bu kupa Taraftarlarımıza armağan olsun!” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.