Bodrum Gündem

TOBB’nin Dış İlişkiler Komisyonu Sanal Ortamda Toplandı

TOBB’nin Dış İlişkiler Komisyonu Sanal Ortamda Toplandı
27.04.2022
0
A+
A-

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer’in raportör üye olarak görev aldığı Türkiye Odalar Borsalar Birliği’nin Dış İlişkiler Komisyonu sanal ortamda toplandı.

Bodrum Gündem Haber

Komisyon Başkanı Dursun Dağdelen’in başkanlığında yapılan toplantıya TOBB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Tamer Kıran da katıldı. Toplantıda, TOBB’nin küresel salgın sürecinde dış ilişkiler alanındaki çalışmaları ve dış ticarette yaşanan sorunlar değerlendirildi. Komisyon toplantısı sonucunda oluşturulan rapor TOBB Yönetim Kurulu Başkanlığına sunuldu.

TOBB’nin Dış İlişkiler Komisyonunda şu isimler görev alıyor:

Komisyon Başkanı Merzifon Ticaret ve Sanayi Odası YK Başkanı Dursun Dağdelen, Komisyon Başkan Yardımcısı Mersin Deniz Ticaret Odası Meclis Üyesi Ayla Harp, Komisyon Sözcüsü İstanbul Sanayi Odası Meclis Üyesi Mehmet Nuri Görenoğlu, Komisyon Raportörü Milas Ticaret ve Sanayi Odası YK Başkanı Reşit Özer, Komisyon üyeleri Karadeniz Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası YK Başkanı Arslan Keleş, Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası YK Başkanı Hasan Ruhi Koçak, Demirci Ticaret ve Sanayi Odası YK Başkanı Nurettin Kelem ve Kayseri Ticaret Odası Meclis Üyesi Şükrü Tamer Başyazıcıoğlu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.