Bodrum Gündem

Çocuk Oyunculardan Çocuk Oyunu

Çocuk Oyunculardan Çocuk Oyunu

Çocuk Tiyatro Topluluğu “Sirkte Curcuna” adlı oyun ile gönülleri fethetti.

Bodrum Gündem Haber

Oyuncuları çocuklardan oluşan topluluk, Nurol Kültür Merkezini tıka basa dolduran 420 izleyiciye muhteşem bir oyun sergiledi ve dakikalarca ayakta alkışlandı.

Yaşları altı ile oniki arasında değişen miniklerin disiplinleri, oyunculuk performansları, sahne hâkimiyetleri, rollerine adaptasyonları ve enerjileri izleyen herkesi hayran bıraktı.

Sirklerde hayvanların kullanılmasını eleştiren ve buna bir çözüm önerisi ile yaklaşan müzikli, danslı oyunun dekoru, kostümü, ışığı, ses efektleri tamamıyla okulun öğrencinin elinden çıktı ve bununla birlikte tam anlamıyla profesyonel bir oyun olarak izleyiciyle buluştu.

Dünyaları bambaşka olan üç farklı jenerasyonun sahne üzerindeki uyumu, birbirleriyle olan sevgi ve güven dolu bağları izleyenleri duygulandırdı, geleceğe dair umutlarını tazeledi.

Madalyalarını alan oyuncular ve aileleri gurur dolu anlar yaşadılar.

Yazan: Erdal Cindoruk
Yöneten: Duygu Akşen Cindoruk
Oyuncular: Can Filiz, Arya Asila Yazgan, Duru Tumanbay, Erva Kılıç, Melisa Karakaya, Rüya Sivri, Elif Oran, Zehra Ecrin Er, Kerem Cavit Bakış, Ilgın Zeynep Akman, Ata Çebi Öztürk, Çınar Uysal, Beren Sabuncu, Hüseyin Özelbey, Can Keskin, Evrim Saka, Selenay Yılmaz, Handan Aktürk, Zeynep Çengelcik, Nehir Küçük
Işık: Taylan Kaya
Ses: Oğuz Arslan
Kostüm: Dittomama
Dekor: Ditto
Koreografi: Ditto

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.