Bodrum Gündem

“İşler ilgili kurumlardan kaynaklı aksadı ve uzadı”

“İşler ilgili kurumlardan kaynaklı aksadı ve uzadı”

Bodrum belediye Başkanı Ahmet Aras, Turgutreis’te ki alt yapı çalışmalarının uzaması nedeniyle yaşanan sıkıntılarla ilgili sosyal medya hesabından açıklama  yaptı. Aras açıklamasında “Bu çalışmalarımızda öncelikle, ilgili kurumlardan kaynaklı bazı aksaklıklar nedeniyle uzayan altyapı çalışmaları sırasında çok büyük zorluklar yaşayan Turgutreis Mahallemiz başta olmak üzere, tüm mahallelerimizdeki bozuk yol sorunlarına odaklandık ve altyapı çalışmalarının tamamlandığı her yerdeki yol onarımlarına, büyük bir hızla devam ediyoruz. “ dedi.

Bodrum Gündem Haber

Bodrum belediye Başkanı Ahmet Aras, uzun süredir devam eden ; Akyarlar, Peksimet, İslamhaneleri, Turgutreis, Bahçelievler, Geriş, Koyunbaba ve Gümüşlük Mahallelerindeki alt yapı çalışmalarında bir türlü sona gelinememesinden dolayı bölge vatandaşlarının isyanına sosyal medya hesabından cevap verdi.

Başkan Aras’ın yaptığı açıklamanın detayları şöyle;

“Mübarek Ramazan Ayının sonuna, yeni bir sezonun da başına geldiğimiz bu günlerde bir taraftan, bayram tatilinde Bodrum’u tercih eden misafirlerimizin rahatı, diğer taraftan ise siz değerli Bodrumluları rahatsız eden sorunların çözümü için, gece gündüz çalışıyoruz.

Bu çalışmalarımızda öncelikle, ilgili kurumlardan kaynaklı bazı aksaklıklar nedeniyle uzayan altyapı çalışmaları sırasında çok büyük zorluklar yaşayan Turgutreis Mahallemiz başta olmak üzere, tüm mahallelerimizdeki bozuk yol sorunlarına odaklandık ve altyapı çalışmalarının tamamlandığı her yerdeki yol onarımlarına, büyük bir hızla devam ediyoruz.

Bu arada altını çizerek belirtmek isterim ki Turgutreis, ihtişamlı geçmişimizin ülkemize mirasıdır ve bu nedenle, Bodrum’daki yeri çok özeldir çok ayrıdır. Dolayısıyla, Turgutreis’e Bodrum’un kenar mahallesi olarak baktığımızı, sorunlarıyla yeterince ilgilenmediğimizi iddia edenler, fazlasıyla yanılmaktadır. Muğla Büyükşehir Belediyemiz tarafından, Bodrum tarihinin en büyük yatırımı olarak başlatılan ve tamamlandığında; Akyarlar, Peksimet, İslamhaneleri, Turgutreis, Bahçelievler, Geriş, Koyunbaba ve Gümüşlük Mahallelerimizin kanalizasyon sorununu ortadan kaldıracak olan bu hayati proje nedeniyle mağduriyet yaşayan değerli Turgutreislilere gösterdikleri büyük sabır, anlayış, sevgi ve ilgi için, özellikle teşekkür ediyorum.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.