Bodrum Gündem

Mandalin bu gece Yalıkavak’ta da kapılarını açıyor

Atilla Serttaş’ın işletmeciliğini yaptığı ve Bodrum gece hayatının tarihini yaşatan Mandalin Bar, Bodrum’dan sonra Yalıkavak’ta da kapılarını 29 Nisan Cuma akşamı müzikseverlere açıyor.

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem

2011 yılından beri eğlence dünyasına yön veren Mandalin Bar, Bodrum’dan sonra 29 Nisan’da Yalıkavak’ta da kapılarını müzikseverlere açıyor.

Bütün yaz sezonunda birbirinden iyi müzisyenleri sahnesinde ağırlayacak Yalıkavak Mandalin, dekorasyonu, eğlence dolu müziği, güler yüzlü hizmeti ve kaliteli eğlence anlayışıyla bu yaz misafirlerini eğlenceye doyuracak.

Mandalin Bar’ın kurucusu ve eğlence sektörünün önemli isimlerinden A. Atilla Serttaş, Yalıkavak Mandalin’in açılışı için “Eskinin dokusu bozulmadan, yeninin tadını yaşattığımız Mandalin’i, 29 Nisan Cuma günü Bodrum Yalıkavak’ta, Yalıkavak Mandalin olarak açmak bizi oldukça heyecanlandırıyor. 29 Nisan’da yapacağımız açılışta iyi eğlenceye değer veren bütün müzikseverleri açılışımıza bekliyoruz” açıklamasında bulundu.

Sosyal medya üzerinde şimdiden büyük bir sükse ve beklenti oluşturan Yalıkavak Mandalin, bu yaz eğlenmek isteyen ve kaliteli müziğe değer veren herkesin uğrak duraklarından birisi haline geleceğe benziyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.