Bodrum Gündem

Babalar gibi satacaklardı

Babalar gibi satacaklardı
30.04.2022
0
A+
A-

CHP Ortaca İlçe Başkanı Evren Tezcan; Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Milli Emlak Dairesi Başkanlığı ve Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından, 7 Nisan’da ihaleye çıkan futbol sahası ve çeşitli etkinlikler için kullandığı alan ile ilgili basın açıklaması yayınladı.

Bodrum Gündem haber

CHP Ortaca İlçe Başkanı Evren Tezcan yaptığı açıklamada şu ifadeler yer aldı;

“Ortaca Fevziye mahallemizde halkımızın yaklaşık 50 yıldır futbol sahası ve çeşitli etkinlikler için kullandığı alan apar topar ihale ile Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Milli Emlak Dairesi Başkanlığı ve Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından, 7 Nisan’da ihaleyle satışa çıkmıştı.

AKP’nin, köylünün sosyal alan olmasını istediği yeri bile rant olarak görüp satışını durdurmak için Cumhuriyet Halk Partisi olarak burada mahallelimize destek olduk. Basın açıklamaları yaparak sesimizi duyurduk.

Fevziyeli hemşerilerimiz direne direne hakkını almıştır. Sesimizi çıkarmasak babalar gibi satacaklarını biliyorduk. Bu zaferin tek kahramanı olan Fevziyeli hemşerilerimize özellikle kadınlarımıza teşekkür ediyorum.

İhale iptal edilmiştir, 5 dönümlük alan Ortaca Belediyesine tahsis edilecektir.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.