Bodrum Gündem

GD Group Personeli’ne Erken Bayram Eğlencesi

GD Group Personeli’ne Erken Bayram Eğlencesi

Bodrum’a yeni nesil eğlence konsepti ile hizmet vermeye başlayan GD Group Yönetim Kurulu Bakanı Gültekin Dolduran, tüm işletmelerinin personelini bir araya getirerek bir gece düzenledi.

Bodrum Gündem Haber

Ortakent Şirin Bahçe’de bir araya gelen ve grup bünyesinde yer alan Meşhur Bitez Pilavcısı ve Varyete Lounge çalışanlarının da katıldığı gecede yaklaşık 50 personel bir araya geldi. Şirin Bahçe Bodrum’un sahibi Şirin Akgün tarafından hazırlanan lezzetli yemeklerle yemek boyu sohbet eden GD Group Çalışanları’na emeklerinden dolayı teşekkür eden Gültekin Dolduran, gecede yaptığı konuşmada şunları söyledi; “Bizim için sezon hiç bitmedi. Kapılarımızı açtığımız ilk günden beri, gerek Meşhur Bitez Pilavcısı, gerek Varyete Lounge’da hepimiz özveriyle ve keyifle çalıştık. Yaz ve Bayram sezonuna hazır olduğumuzun göstergesidir bu. Bu akşam yoğun geçecek ayların son sakin akşamı diye düşündüğümüzden, böyle bir gece organize ettik.

Eşsiz doğal güzelliği, köklü tarihi ve zengin kültür mirası ile her yıl dünyanın dört bir yanından insanın ziyaret ettiği Bodrum’un turizm potansiyeline yatırımlarımızla değer katmak hedefiyle çalışıyoruz. Sektöre yön verecek, taklit edilecek yatırımlarımızla eğlence sektörüne yeni bir soluk getireceğimize inanıyoruz. Biz bunları yaparken, sizlerin de bizimle birlikte bu hedefle çalıştığınızdan güç aldığımızı belirtmek isterim. Biz kocaman bir GD Group Ailesinin bireyleriyiz. Gelecek sefer, çok daha büyük bir aile olarak yine bir araya geleceğimizden şüpheniz olmasın. Hep birlikte büyüyeceğiz. Hepinize teşekkür ederim.”

GD Group Yönetim Kurulu Başkanı Gültekin Doyuran’ın konuşmasından sonra sahnedeki yerini alan Dj Erbil Ellez çaldığı şarkılar ile geceye katılan çalışanları sahnede bir araya getirdi. Gönüllerince eğlenen GD Group Çalışanları, gecenin sonunda bir de hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.