Bodrum Gündem

2022 Yılının İlk Kahve Festivali Bodrum’da Başladı

2022 Yılının İlk Kahve Festivali Bodrum’da Başladı
07.05.2022
0
A+
A-

Etkinlik endüstrisinde hayata geçirdikleri ve büyük fark yaratan kahve festivalleri ile bilinen Dream Sales Machine, bu sene sezonu Bodrum’da açtı.  Festival 8 Mayıs Pazar akşamına kadar Bodrum Zai Yaşam’da devam edecek.

Bodrum Gündem Haber

Türkiye’nin dört bir yanından gelen nitelikli kahve etrafındaki markaları ve katılımcıları ağırlayacak olan Zai Bodrum Coffee Festival’de kahve severler 3 gün boyunca, birbirinden kaliteli kahveleri deneyimleme, kahve seminerleri ile kahve workshoplarına katılma fırsatı bulacaklar. Gün boyu müzik dinletilerinin de yapılacağı festivalde Hande Mehan, Kerem Görsev Trio feat, Fatih Erkoç Jazz Project ve Gaye Su Akyol canlı performanslarıyla 3 gün sürecek festivalde sahne alacak sanatçılar arasında yer alıyor.

Festival yöneticilerinden Deniz Ergün ise etkinlikle ilgili; “Bizimle uzun yıllardan beri birlikte olan kahve markaları şu anda Bodrum’a geldi. Çok özel bir mekânda İstanbul, İzmir, Ankara ve Muğla bölgesinden kahvecilerle birlikteyiz. Bodrum’un ardından 27-28-29 Mayıs’ta İzmir’de Tarihi Havagazı Fabrikası’nda, 3-4-5 Haziran’da Diyarbakır’da, 23-24-25 Eylül’de Ankara’da, 6-7-8-9 Ekim’de de İstanbul’da festivallerimizi gerçekleştireceğiz ”dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.