Bodrum Gündem

Herodot Üçüncü Yaş Akademisi genel kurulu gerçekleştirildi

Herodot 3. Yaş Akademisi Derneği’nin 7. Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi.

Bodrum Gündem Haber

Herodot 3. Yaş Akademisi Derneği’nin 7. Olağan Genel Kurulu 7 Mayıs, 2022 tarihinde Karia Princes Hotel, Bodrum’da gerçekleştirildi.

Türkçe ve İngilizce olarak iki dilde gerçekleştirilen toplantının divan başkanlığını Reyhan Destan yaptı. Genel kurulda onaylanan gündem maddelerinin ardından başkan Samer Atasi tarafından açılış konuşmasına geçildi. Atasi, pandemiye rağmen geçirilen son dört yıllık süreçte derneğe yeni üye kayıtlarının devam ettiğini, dijital platformlar üstünden bir araya gelmelerin ve sunumların da bu dört yılda başlatıldığı ve sürdürüldüğünü, geçmiş yıllar ve yönetimlerin birikim ve deneyimleriyle bugüne gelindiğini söyledi. Başta kurucu başkan Selçuk Şahin olmak üzere kurucu üyeler ve önceki yönetimlere teşekkür etti.

Katılımın yüksek olduğu toplantıda oy birliği ile seçilen yeni yönetim kurulunda yer alan isimler:

Eftal Köklü (Başkan), Ş. Didem Keremoğlu (Başkan Yardımcısı), Adil Korkmaz (Sayman), Martha Patrick, Mehmet Çuhadar, Vivian Kohen, Oktay Orhon, Fatoş Mey Sıral

Yeni başkan Eftal Köklü teşekkür konuşmasında on iki yaşındaki bu köklü derneğin çok uluslu yapısının derneğe büyük zenginlik kattığını vurguladı ve geleceğe dönük projelerden söz etti.

Genel kurul sonunda toplantıya katılan üyelerden söz almak isteyenlerin katılım ve önerileri dinlendi. Toplu fotoğraf çekiminin ardından kurul sona erdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.