Bodrum Gündem

Hint Düğünleri yeniden Bodrum’da

Hint Düğünleri yeniden Bodrum’da

Hintlilerin düğünlerinde ilk tercihleri olan Bodrum, bundan sonra da ilk adresi olmaya devam edecek. 

Bodrum Gündem Haber

Bodrum’da lüks bir otelde konaklayan misafirler, 4 gün 4 gece müthiş bir organizasyon ile ağırlanıyorlar.

Hindistan’ın önde gelen ailelerinden biri olan Aggarwal ailesinin kızı Aastha ile Grover ailesinin oğlu Aryaman çifti unutulmaz bir düğün ile evlendi. 300 davetlinin katıldığı düğün için başta Hindistan olmak üzere Kanada, İngiltere, Fransa, İtalya, Bahreyn, Dubai ve Doha’dan gelen konuklar 4 gün boyunca eğlencenin, Türk yemeklerinin, Bodrum’un tadına vardı.

Düğünün tüm organizasyonunu Tayıstanbul firması üstlendi. Bu sene Bodrum’da ve İstanbul’da büyük düğün organizasyonları ile adından çokça bahsettirecek olan Tayıstanbul firması yetkilileri pandemi sonrasında hintli ailelerin ülkemizde düğünlerini planlamaya başlamış olmanın turizm ve etkinlik sektörüne büyük moral olacağını ifade etti.

Düğüne Bodrum, Antalya ve İstanbul’dan gelen; özel tasarım ve dekor firmaları, çiçek firmaları Londra’dan gelen makyaj sanatçıları, eğlence firmaları, fotoğrafçılar ve yüzlerce araç ile hizmet verildi.   Bu yaz Bodrum’da gerçekleşecek hint düğünleri ile esnafın da yüzü gülecek, Bodrum uluslararası düğünler sektöründe daha da popüler olacak.

Yorumlar

  1. Esin dedi ki:

    Ya o kadar çok seviyorum ki şu hintli lerin dügününü bodrumda oldugumu halde hiç görmedim ya