Bodrum Gündem

Altın ve Dolar yükselecek mi?

İş insanlarının sosyalleşmesi, örgütlenmesi ve iş dünyasına yönelik geliştirme faaliyetlerinde bulunmak amacıyla kurulan BESİAD 13-14 Mayısta finansal okuryazarlık eğitimi verdi.

Bodrum Gündem Haber

BESİAD; Akademi platformunu kurarak ilk eğitimini üyelerine ve Bodrum iş dünyasına Finansal okur-yazarlık eğitimi verdi.

Dünyada ve Türkiye’deki ekonomik belirsizliğe karşı Bodrum iş dünyasına finansal okuryazarlık eğitimi ile sermaye piyasası araçlarına yatırım yapan yatırımcıların bilinçlendirilmesi finansal ürün seçeneklerine erişim kanallarının artırılması, işletmelerinin bilançolarının okunması ve analiz edebilme farkındalığının oluşturulması amaçlandı.

12.dönem başkanı Neslihan Nazlıoğlu “üyelerimizin hangi alanlarda eğitim ihtiyacı olduğunu tespit ettik. Besiad Akademi Platformunu kurarak ilk eğitim çalışmamızı bugün Finansal Okuryazarlık eğitimi ile başladık. Yaşadığımız pandemi ile iş dünyasının digitalleşmesi, ticaret yapmak için digital pazar yerlerine ihtiyaç duyulduğu için iş yapış şekillerimizde digitalleşmenin önemi ortaya çıktı. Bu eğitimimizin arkasından digital okuryazarlık ve markalaşma eğitimlerini planlıyoruz. Bu eğitimde kurumsal üyemiz olan Yatırım Menkul Değerler Aş’ye ve Yukademy Eğitmenleri, Adnan Menderes Üniversitesi Prof. Dr. Yusuf Kaderliye, Dr. Yusuf Ziya Şipal’e ve Arş Gör. Kemal Özdemir’e destek ve işbirlikleri için teşekkür ederim. BESİAD her dönem olduğu gibi bu dönemde Bodrum ve İş dünyasına değer üreterek ve fark yaratmaya devam ediyor” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.