Bodrum Gündem

Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı konserde keyifli dakikalar geçirdi

10-16 Mayıs Engelliler Haftası kapsamında, “eskiyeni” müzik grubu Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı’nda konser verdi.

Bodrum Gündem Haber
Farkındalık yaratmak adına düzenlenen etkinlik Vakıf Başkanı Numan Balaban, Yönetim Kurulu Üyesi Murat Önder ev sahipliğinde Turgutreis Jandarma Asayiş Koordinasyon Timi, Bodrum Belediyesi Özel Kalemi Kemal Apaydın ve Milas Elele Rehabilitasyon Merkezinin katılımıyla gerçekleşti. Vakıf Başkanı Numan Balaban konuşmasında “Hepiniz hoşgeldiniz. Sizlere bakınca Vakfımızın ailesinin ne kadar büyük olduğunu daha da iyi anlıyorum, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası kapsamında çok güzel etkinlikler düzenlemeye çalışıyoruz. 10 Mayıs Salı günü Bodrum’da, “farkındalık” yaratmak adına, kortej yürüyüşümüzü gerçekleştirdik. 11 Mayıs’ta Bodrum Belediyesi’nin düzenlediği Victoria’s Gümüşlük At Çiftliği’nde etkinliğe davetliydik.
Kıymetli grup üyeleri Dilek Yılmaz, Selim Mumcuoğlu, Gündüz Saka’ya, etkinliğimizde pamuk şeker ve macun ikramlarımıza sponsor olan gönüllülerimiz Coşkun ve Nesrin Çiftçioğlu’na, bugün etkinliğimize katılan herkese geldiğiniz ve Vakfımızı desteklediğiniz için teşekkür ediyorum.”
dedi. Vakıf Başkanı Numan Balaban ve Yönetim Kurulu Üyemiz Murat Önder ile Onursal Başkan Bilgin Özseker etkinlikte emeği geçen “eskiyeni” müzik grubu üyelerine, Çoskun ve Nesrin Çiftçioğlu çiftine teşekkür belgelerini takdim etti.
Konserde Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı öğrencileri, veliler, gönüllüler  ve vakıf dostlarımız “eskiyeni” müzik grubunun şarkılarıyla keyifli dakikalar geçirdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.