Bodrum Gündem

Halikarnaslılar Atatürk Barajında Küreklere Asıldı

Bodrum Halikarnas Kürek Kulübü (35’i kadın) kırk kürekçi ile Adıyaman Gençlik ve Spor Kulübüne misafir oldu.

Bodrum Gündem Haber

Halikarnas’lı Sporcular Atatürk Barajında Adıyaman Valiliği Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Gazihan Dede Su Sporları Merkezindeki kürek tesislerindeki teknelerle kürek çekti.

Atatürk Barajının muhteşem büyüklüğü içinde çok güzel, güneşli bir havada Adıyaman Kürek Kulübünün antrenörlerinden Emre Dursun ve kulüp sporcularından Muhammet Işık ile Arda Sakar’ın yönlendirmesi ile tekneler suya indirildi.

Kürek Sporunun en önde gelen özellikleri olan ekipdaşlık, hoşgörü, harmoni içinde saatler boyu ikili, tekli ve dörtlü teknelerde kürek çeken Bodrumluların mutlulukları fotoğraflar ve videolarla belgelendi.

Halikarnaslı Kürekçiler antrenman sonrasında akşam yemeğinde Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar ile tanıştı.

Bodrum Halikarnas Kürek Kulübü tarafından yapılan açıklamada “Bodrumlular olarak bu mutluluğu borçlu olduğumuz Adıyaman Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Zeynel Abidin ŞENLİK ve Kulüp Baş Antrenörü Uğur SEVER, 35 sporcu ile faaliyetlerini sürdürdüklerini ve 24 Haziran’da Ankara’da yapılacak olan Gençler Türkiye Kupası yarışlarına katılacaklarını belirtti. Biz de Halikarnaslı kürekçiler olarak onlara başarılar diliyoruz.

Bodrum’u temsilen Adıyaman’da bulunduğumuz sürece bizleri yalnız bırakmayan İl Spor Müdürü Fikret Keleş, Spor Hizmetleri Müdürü Zeynel Abidin Deneri, İpek Yolu Kalkınma Ajansı Koordinatörü ve “Nemrut Alan Başkanı” Onur Yıldız’a kürek sporuna gösterdikleri önem ve destekleri için teşekkür ediyoruz.

Kürek insanları buluşturur. Bodrum Halikarnaslı Kürekçiler olarak bu seyahati planlarken öngördüğümüz misyonumuzu tamamladığımızı düşünüyoruz. Kırk kişilik kafilemizde 35 kişinin kadın olması bizim o yöredeki ebeveynlere vermek istediğimiz mesajın ana fikriydi. “Çocuklarınızı spora yönlendirin”.

Nitekim akşam yemeğine Tur Operatörü kürekçimiz Canan Akbaşoğlu ve Allegro Tour’un organizasyonu ile katılan Adıyamanlı U19 sporcuların arasındaki genç kızlarımızı da görmekten çok mutlu olduk, Uğur Hocayı ayrıca tebrik ettik.

Halikarnaslı kürekçiler kürek misyonlarını tamamladıktan sonra Göbeklitepe ve Nemrut turlarını da tamamlayarak eve dönecekler.

Kürek Sporuna maddi, manevi katkısı olan herkese bu vesile ile teşekkür ediyoruz.” denildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.