Bodrum Gündem

Hapimag’dan mesleki eğitim ve istihdam desteği

Hapimag’dan mesleki eğitim ve istihdam desteği
16.05.2022
0
A+
A-

Hapimag, Milas İŞKUR ile gerçekleştirdiği iş birliğiyle turizm sektöründe kariyer hedefleyen kişilere ulaşıyor. Hapimag, iş birliği sonucunda eğitime katılan 45 kişiye iş imkânı sağlayacak.

Bodrum Gündem Haber

Turizm sektörünün önde gelen temsilcilerinden Hapimag Sea Garden Resort Bodrum, nitelikli eğitim ve istihdam programlarıyla sektörün gelişimine katkı sunuyor. Hapimag, Milas İŞKUR ile gerçekleştirdiği iş birliğiyle turizm sektöründe kariyer hedefleyen kişilere ulaşıyor. Hapimag, iş birliği sonucunda eğitime katılan 45 kişiye iş imkânı sağlayacak.

Hapimag, turizm sektörüne verdiği desteği Milas İŞKUR iş birliğiyle sürdürüyor. Hapimag, iş birliği kapsamında turizm sektöründe deneyim kazanmak isteyen 45 kursiyere mesleki eğitim ve istihdam imkânı sağlayacak. Hapimag’ın düzenlediği eğitim programına katılan kişiler; mutfak, servis, stewarding ve kat hizmetleri konularında bilgi ve deneyim sahibi olacak. Mayıs ayı itibariyle eğitimlerini tamamlayan kursiyerler eğitim programının ardından meslek edinme ve iş başı yapma imkânı elde edecek. İlk iş deneyimini Hapimag’da yaşayacak kursiyerler elde edeceği deneyimler ile turizm sektörünün kalifiye çalışanları arasında yer alacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.