Bodrum Gündem

AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete’den 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı mesajı

AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete’den 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı mesajı
18.05.2022
0
A+
A-

AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Bodrum Gündem Haber

İl Başkanı Mete mesajında “Gelişen ve güçlenen Türkiye’de gençlerimize olan güvenimiz tamdır” dedi.

AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesaj şu şekilde;

“19 Mayıs 1919’da Bağımsızlık mücadelemizin ateşini yakan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde aziz milletimiz eşine ve benzerine az rastlanan bir zafere imza atmıştır.

Milletimiz, Kurtuluş mücadelesi ile bir milletin bağımsızlığı söz konusu olduğunda neler yapabileceğinin en güzel örneğini tüm dünyaya göstermiştir.

Umudumuz olan kıymetli gençlerimizin de istiklal kahramanlarımızla aynı duygu ve düşünlere sahip olduğundan en ufak bir şüphemiz yoktur.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’mız vesilesi ile gelişen ve güçlenen Türkiye’mizde değerli gençlerimize olan güvenimizi bir kez daha ifade etmek istiyorum.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, istiklal kahramanlarımızı aziz şehitlerimizi ve hayatını kaybeden gazilerimizi bir kez daha rahmetle anıyorum.

Başta kıymetli gençlerimiz olmak üzere necip milletimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyorum.” Dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.