Bodrum Gündem

Herşeye Rağmen Karma Resim Sergisi 21 Mayıs’ta Oasis Sergi Salonu’nda

Herşeye Rağmen Karma Resim Sergisi 21 Mayıs’ta Oasis Sergi Salonu’nda

BodrumArt Sanat ve Kültür Derneği’nin 2022 yaz sezonu etkinlikleri başlıyor. Herşeye Rağmen karma resim sergisi, Oasis Sergi Salonu’nda 21 Mayıs 2022 saat 17.00 itibariyle sanatseverleri misafir edecek.

Bodrum Gündem Haber

BodrumArt Sanat ve Kültür Derneği,  küresel salgın nedeniyle ara verdiği çalışmalarına başladı.

21 Mayıs 2022 günü saat 17.00’de bir kokteylle açılışı gerçekleştirilecek Herşeye Rağmen karma resim sergisi, sanatseverleri misafir edecek. Oasis Sergi Salonu’nda 31 Mayıs 2022 tarihine kadar sürecek sergiye, BodrumArt’ın kırk yedi üyesi değişik tekniklerdeki resim ve seramikleriyle katılıyor.

Dernek Başkanı Cengiz Çeliker, “Bodrum’un uluslararası tek derneği özelliğine ve yüz doksan üyeye sahip BodrumArt  Sanat ve Kültür Derneği çalışmalarında on yılı geride bırktı. Birçok alanda olduğu gibi sanat buluşmalarını da kesintiye uğratan küresel salgını geride bırakmanın huzuruyla “Herşeye Rağmen” sanat diyebilmenin de mutluluğunu yaşıyoruz. Kırk yedi üyemizin yapıtlarıyla sanatseverlerin karşısında olacağımız bu yılın ilk sergisinde, 21 Mayıs günü sanat doslarıyla birlikte olmayı diliyoruz,” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.