Bodrum Gündem

Vali Orhan Tavlı Şampiyon Gençlerle Bir Araya Geldi

Vali Orhan Tavlı Şampiyon Gençlerle Bir Araya Geldi
19.05.2022
0
A+
A-

Muğla Valisi Orhan Tavlı Gençlik haftasında Şampiyonluk sahibi milli sporcularla bir araya geldi.

Bodrum Gündem Haber

Muğla Valiliği 75. Yıl toplantı salonundaki görüşmeye Muğla Valisi Orhan Tavlı’nın yanı sıra Vali Yardımcısı Murat Kahraman, Gençlik ve Spor İl Müdürü Musa Kazım Açıkbaş, Spor Şube Müdürü Serkan Paçalı, Gençlik Faaliyetleri Şube Müdürü Münir Özalp, Menteşe Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Yavuz Karahasanoğlu, Kickboks Antrenörü Mehmet Can Yaşar, Karate Antrenörleri Mustafa Kıvrak ve Reyhan Koşar Kıvrak, Okçuluk İl Temsilcisi Tahir Karataş ile Milli Sporcularımız Pınar Altıntepe, İsmet Enes Yetim, Ali Sarı, Yasemin Nur Boğa, Deniz Aslantaş, Efecan Bulut, Hatice Sena Kayacan, Mustafa Aydemir, Emir Baha Sönmez, Alperen Efe Baykara, Taner Eren, Burak Yılmaz, Beren Çiftçioğlu katıldı.

Başarıları nedeniyle Milli Sporcuları tebrik eden Vali Orhan Tavlı “azminiz gayretiniz ve elde ettiğiniz başarılar nedeniyle sizleri ve teknik ekibi tebrik ediyorum. Sizlerle gurur duyuyoruz. Her zaman yanınızda ve arkanızdayız. Azminiz ve gayretinizle nice başarılara imza atacağınıza Muğla’mızı ve ülkemizi gururlandırmaya devam edeceğinize inanıyorum. Emeği geçen herkesi bir kez daha kutluyorum” ifadelerini kullandı.

Sporcularla ve antrenörleriyle bir süre sohbet eden Vali Orhan Tavlı, sürdürülen altyapı çalışmaları ve yatırımlarla birlikte Muğla’nın bir çok branşta adından söz ettirmeye başladığını, Muğlalı sporcuların da ulusal ve uluslararası müsabakalardan daha fazla başarılarla döndüğünü söyledi.

Vali Orhan Tavlı, Ay yıldızlı bayrağımızın ödül kürsüsünde dalgalanması hepimiz için büyük mutluluk olduğunu belirterek Muğla’ya olimpiyat madalyasının çok yakışacağını ifade etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.