Bodrum Gündem

Bodrum Fenerbahçeliler Derneği Bodrumspor’un gençlerini ağırladı

Bodrum Fenerbahçeliler Derneği Bodrumspor’un gençlerini ağırladı

Bodrum Fenerbahçeliler Derneği, U19 Bölgesel Gelişim Ligi’nde şampiyon olan Bodrumsporlu oyuncular onuruna akşam yemeği verdi.

Bodrum Gündem Haber

Derneğin,  içmelerdeki Forever Club Otel bünyesindeki lokalinde misafir edilen genç oyuncular, dernek yönetimi ve Fenerbahçeli taraftarlarla sohbet etti.

Başarılarından dolayı futbolcuları, teknik ekip ve idarecileri kutlayan Bodrum Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Mert Sayın, her zaman gençlere destek olduklarını söyledi.

Takımla yarı final maçları öncesi de bir araya geldiklerini belirten Sayın, “Kupayı alın Bodrum’a öyle gelin dedik. Onlarda bizi kırmadılar. Kupayı alıp Bodrum’a geldiler. Bu ricamızı kırmadıkları için Bodrum Fenerbahçeliler olarak onlara şampiyonluk yemeği vermek istedik. Genç kardeşlerimize teşekkür ediyoruz. Bodrum Fenerbahçeliler burada olduğu sürece biz her zaman gençlerin yanında olacağız. Birinci lige çıkma yolunda play-off mücadelesi veren Bodrumspor’un A takımına da başarılar dileriz.” dedi. Sayın konuşmasını “Fenerbahçe sen çok yaşa, Forza Bodrumspor” tezahüratı ile tamamlandı.

Alt yapı sorumlusu Hadi Türk, Bodrum Fenerbahçeliler Derneğinin her zaman kendilerine destek olduğunu söyledi. Türk “Her zaman desteğinizi hissediyoruz Mert Bey sağ olsun her zaman yanımızda. Bu çocuklarımızın A takıma çıkmalarını ve daha büyük başarılar kazanmalarını temenni ediyoruz. Biz elimizden geldiğince alt yapımızı güçlendirmek için çaba harcıyoruz.  Geleceğimiz olan çocuklarımızı, gençlerimizi destekleyen herkese teşekkür ederiz.” diye konuştu.

Günün anısına Fenerbahçe ve Bodrumspor bayrağı önünde hatıra fotoğrafı çektirildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.