Bodrum Gündem

Başkan Aras Van’a gidiyor

Başkan Aras Van’a gidiyor

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras Özalp’ta vatandaşlarla buluşacak.

Bodrum Gündem Haber

Son olarak Kayseri’de gerçekleştirilen Cumhuriyet Halk Partili Belediye Başkanları buluşmasının bir sonraki durağı Doğu Anadolu Bölgesi’nin güzide şehri Van olacak.

Türkiye genelindeki CHP’li belediyelerin arasında bilgi paylaşımının gerçekleşeceği program kapsamında, Milletvekilleri ve Belediye Başkanları ilçelerde halkla buluşacak. Bölge sakinleriyle tanışarak kaynaşmanın hedeflendiği buluşmalarda Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’ta Özalp ilçesini ziyaret edecek.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında, 27-28-29 Mayıs günlerinde Van Merkezinde toplanacak olan başkanlara Genel Başkan Yardımcıları, PM Üyeleri ve Milletvekilleri eşlik edecek.

27-28 Mayıs günlerinde, Van merkezinde ve Özalp’ta esnaflar ve vatandaşlarla bir araya geleceği için heyecan duyduğunu ifade eden Başkan Aras yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Genel Merkezimiz tarafından düzenlenen çalıştay ve sonrasındaki saha programları, 2023 seçimlerine hazırlık anlamında oldukça önemli görüyorum.  Gaziantep ve Kayseri’den sonra kendine has doğası, kültürü ve tarihiyle ön plana çıkan Van’daki vatandaşlarımızla bir araya geleceğim onlara Bodrum’da yaşayan Vanlı kardeşlerimizin de selamlarını ileteceğim. Türkiye’nin en batısındaki 3500 yıllık tarihi ve coğrafi zenginlikleriyle her yıl yerli yabancı binlerce turisti misafir eden Bodrum’dan, en doğumuzda, kadim medeniyetlere ev sahipliği yapmış, Urartuların, Asurların, Perslerin, Selçukluların ve burada yaşayan yüzbinlerce insanın izini taşıyan Van-Özalp’ta halkımızla bir araya gelerek bilgi ve tecrübelerimizi paylaşacağız.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.