Bodrum Gündem

Haberiniz Var Mı Oyuncak Müzesi Bodrum’da

İstanbul Oyuncak Müzesi’nin daha önce hiçbir yerde sergilenmemiş oyuncaklarının da yer aldığı 200’ü aşkın antika oyuncak koleksiyonu Bodrum’da ilk kez, Metreküp Bodrum’da sergileniyor.

Bodrum Gündem Haber

İstanbul Oyuncak Müzesi 20 Mayıs-30 Haziran 2022 tarihlerinde açık olacak.

2012 yılının Kasım ayında İstanbul Oyuncak Müzesi tarafından gerçekleştirilen ve dünyada bir ilk olan TOYCO-2012 İstanbul (Avrupa Oyuncak ve Çocuk Müzeleri Birliği) buluşması ilk kez Türkiye’de gerçekleştirildi. Bu sayede İstanbul Oyuncak Müzesi dünyada çocuk ve oyuncak müzeleri birliği kurulması konusunda öncü oldu, İstanbul’a ‘oyuncak müzelerinin başkenti’ ünvanını kazandırdı.

İstanbul Oyuncak müzesi, oyuncak tarihinin en değerli eserlerini bir araya getiren koleksiyonuyla ziyaretçilerine aydınlanmanın ve uygarlığın ışığını sunmakta. Müzede geleneksel ve yerli üretim oyuncakların yanı sıra çeşitli ülkelerin tarihini yansıtan seçkin örnekler de yer almakta.  Oyuncak müzesi bu eşsiz oyuncak koleksiyonuyla gerçeğe dönüşen düşlerin tarihine tanıklık etmekte.

İstanbul Oyuncak Müzesi tarafından hazırlanan “Oyuncak: Hayallere Yolculuk” Bodrum Sergisi, 7’den 70’e herkesin ilgisini çekecek ve üç kuşağın birlikte nitelikli ve de eğlenceli vakit geçirmesine olanak sağlayacak. Sergide, çocuklar hayallerin uygarlık tarihindeki değerini ve geçmiş dönemlere ait yaşanan önemli olayları en yakın arkadaşları oyuncakların dilinden öğrenecekler, yetişkinleri ise bir zaman tünelinden içeri girmiş gibi geçmiş yıllara doğru yapacakları bir yolculuk bekleyecek.

“Oyuncak: Hayallere Yolculuk” Bodrum Sergisi, haftanın her günü 20 Mayıs – 30 Haziran 2022 tarihlerinde,  10:00 – 22:00 saatleri arasında Midtown Alışveriş ve Yaşam Merkezi Plaza Binasında bulunan Metreküp Bodrum’da ziyaret edilebilir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.