Bodrum Gündem

Bodrumspor Bayrağı BODTO’da Dalgalanıyor

Bodrumspor Bayrağı BODTO’da Dalgalanıyor

Bodrum Ticaret Odası hizmet binasına TFF 2. Lig play-off final maçında Karacabey Belediyespor’u 3-0 mağlup ederek 1. Lig’e yükselen Bodrumspor’un bayrağı asıldı.

Bodrum Gündem Haber

BODTO Başkanı Mahmut Serdar Kocadon Bodrumspor Kulübü yöneticileri ve sporcuları başta olmak üzere kulübe destek olan herkesi ve Bodrumspor taraftarlarını gönülden tebrik ettiğini belirterek şampiyonların bayraklarını BODTO binasında dalgalandırmaktan dolayı mutlu olduklarını ifade etti.

“Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi ‘Bir milletin sporda gösterdiği azim onun geleceğini yükseltir.’. Umuyorum Bodrumspor’un gösterdiği bu başarı da Bodrum’un sporda da büyük bir çaba içerisinde olduğunu herkese kanıtlar. Bölgemiz deniz kum güneşin yanı sıra spor ve sağlık turizminde de önemli bir yol kat etmiştir.” diyen Başkan Kocadon Bodrumspor’un azim ve kararlılıkla 1. Lig’de de başarılara imza atacağına emin olduklarını belirtti.

İzmir Alsancak Mustafa Denizli Stadı’nda gerçekleşen müsabakanın ilk yarısını Bodrumspor, 30. dakikada Erdem Çetinkaya ve 39. dakikada Samet Yalçın’ın golleriyle 2-0 önde tamamladı. 59. dakikada Cenk Şen’in golüyle skoru 3-0’a taşıyan Bodrumspor elde ettiği galibiyetle Spor Toto 1. Lig’e çıkma şansını yakaladı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.