Bodrum Gündem

MİTSO – BODTO İşbirliği Daha Da Gelişecek

MİTSO – BODTO İşbirliği Daha Da Gelişecek
01.06.2022
0
A+
A-

Bodrum Ticaret Odası Meclis Başkanı İlhan Ersan ve Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, Milas Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer’i ziyaret etti.

Bodrum Gündem Haber

Tarih boyunca Milas ve Bodrum’un birbirinin ayrılmaz bir parçası olduğunu belirten BODTO yöneticileri yörede kültür turizminin geliştirilmesi için de Bodrum ve Milas’ın her zaman birlikte hareket etmesi gerektiğini ifade ettiler. MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer’e Bodrum işi bir cam tablo armağan eden BODTO yöneticileri MİTSO’nun başta zeytin ve zeytinyağı olmak üzere yörenin ürünlerine MİTSO tarafından alınan coğrafi işaretler için de Özer’i kutladılar.

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer de BODTO Meclis Başkanı İlhan Ersan ile Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon’un ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek “Milas ve Bodrum hem komşu, hem kardeş iki ilçemiz. Biz de MİTSO ve BODTO olarak her zaman yöremizin sorunlarına, üyelerimizin taleplerine birlikte sahip çıkacağız. Bugüne kadar bunun güzel örneklerini sergiledik. İşbirliğimiz bundan sonra da gelişerek devam edecek” dedi. Özellikle kültür turizminin gelişmesinde MİTSO ve BODTO’nun işbirliğinin büyük önem taşıdığını vurgulayan Reşit Özer konuklarına, ziyaretlerinin anısına üzerinde UNESCO’nun geçici dünya mirası listesinde yer alan Beçin Kalesinin bir görüntüsünün olduğu porselen tabak armağan etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.