Bodrum Gündem

Bodrum yangınındaki bir şüpheli itfaiye erinin dikkati sayesinde yakalandı

 

Bodrum- Bitez Balcılar Mevkiinde otluk alanda çıkan yangınla ilgili bir şüpheli yakalandı.

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem

Bugün öğlen sularında Bodrum’un Bitez Mahallesi Balcılar mevkiinde çıkan yangın ile ilgili bir şüpheli gözaltına alındı.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı Bodrum İtfaiye Grup Amirliğinde görevli itfaiye erinin dikkati sayesinde üzerinde çok sayıda kibrit ve yakıcı madde bulunan şüpheli yakalandı.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı – Bodrum İtfaiye Grup Amirliğinde görevli itfaiye eri bugün normalde izinli olduğunu bulunduğu yerde arkadaşları ile kahve içerken Bitez’ Balcılar mevkiinde duman fark ettiğini ve kırmızı tişört giyen bir kişinin duman çıkan yerin etrafında dolandığını belirtti. İtfaiye eri; “Aslında bugün benim tatil günümdü. Arkadaşlarla kahve içerken bulunduğumuz yerin biraz ilerisindeki otluk alanda duman yükseldiğini fark ettim. Bu arada kırmızı tişört giyen bir adam duman çıkan yerin etrafında dolanıp duruyordu. 112’yi arar aramaz elime küreği kaptığım gibi yangına müdahale etmeye koştum. Bu arada adam beni görünce paniklemeye başladı. Ben adamın da benim gibi yangına müdahale ettiğini düşünürken adam kaçmaya başladı. Yaklaşık bir saat kovaladım, tam yakalarken elimden kaçtı. Bodrum Adliyesinin oradaki dereye doğru inmeye başlayınca emniyet birimlerinden yardım istedim. Ben yukarıdan sıkıştırırken emniyet birimi de aşağıda yolunu kesip şüpheliyi yakaladı. Adamın üzerinden bol miktarda kibrit ve yakıcı çıktı. Bunları anlamak mümkün değil. Doğaya, tabiata, Bodrum’a bunu nasıl yaparlar? Hangi zihniyetle hareket ediyorlar? “ dedi.

Şüpheli emniyet birimlerince gözaltına alınırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Şüphelinin akli dengesinin yerinde olmadığı yönünde bir bilgiye ulaşıldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.