Bodrum Gündem

Yepyeni Bir Kıyıkışlacık

Yepyeni Bir Kıyıkışlacık
09.06.2022
0
A+
A-

Milas Belediyesi Kıyıkışlacık’ta çalışmalarını sürdürüyor. Yapılan çalışmalar ile birlikte sahil bandı komple yenilenirken parke kaplama çalışmalarıyla birlikte de ulaşım çok daha kolay olacak.

Bodrum Gündem Haber

Milas Belediyesi çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Milaslıların talepleri doğrultusunda belirlenen çalışma programı neticesinde hizmetler bir bir gerçekleştiriliyor. Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat bu yılın başında yaptığı açıklamada 2022 yılının yatırım yılı olacağını ifade etmişti. Bu açıklamanın ardından Milas Belediyesi adeta kentin her noktasında çalışmalarına başladı.

Kıyıkışlacık Sahil Bandı…

Son olarak Anıtlar Kurulu’ndan alınan izinle birlikte Kıyıkışlacık Mahallesi’nde çalışmalar geçtiğimiz yıl başlamıştı. Yolların yenilenip düzenlenmesinin ardından ekipler, Kıyıkışlacık sahil bandında çalışmalarına başladı. Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte yeni liman yolu ve balıkçı iskelesi komple yenilenecek. Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Kıyıkışlacık Mahallesi’nde devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

Yepyeni Bir Kıyıkışlacık…

Kıyıkışlacık’ta devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, “Yepyeni bir Kıyıkışlacığı birlikte yaratıyoruz. Balıkçı iskelesi ve yeni liman yolunu komple yeniliyoruz. Geçtiğimiz yılın son aylarında 10 bin metrekareden fazla yol düzenleme çalışmamızı da bu mahallemizde tamamlamıştık. Sahil bandında devam eden çalışmalarımızı bir an önce tamamlayarak hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız. Tüm vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

İasos Kazı Evi’ne Ziyaret…

Devam eden çalışmaları yerinde inceledikten sonra İasos Kazı Evi’ni de ziyaret eden Başkan Tokat burada İasos Kazı Evi Başkanı Prof. Dr. Asuman Baldıran ile bir araya geldi. Gerçekleştirdiği ziyaretle ilgili konuşan Başkan Tokat, “ İasos Kazı Evi’ni ziyaret ederek İasos Kazı Evi Başkanı Prof. Dr. Asuman Baldıran ve değerli ekibiyle bir araya geldik ve çalışmaları inceledik. Milas’ımız hem kültürel hem de çok önemli tarihi değerleri bünyesinde barındırıyor. Sayın Başkana ve değerli ekibine misafirperverliğinden ötürü teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.